Mamalogy Her gün mutlaka yedirdiğiniz besinler neler? Ben yoğurt mutlaka veriyorum yumurta da diyebiliriz çok nadir günler vermediğim oluyor Kahvaltı, ara öğün meyve, akşam yemeği şeklinde gidiyorum mama da veriyorum tabiki sizler de durum ne ?
gizematadeniz Mamalogy yogurt yumurta ve kuruyemiş ve et tavuk balik fark etmez herhangi bir protein her gun veriyorum
bianneo Mamalogy yumurta veremiyorum henüz. Mutlaka bir çeşit çorba peynir zeytin yoğurt veririm. Gerisi biz ne yersek o makarna pilav et tavuk balık gibi
Mamalogy beybitolat tahin pekmez bende veriyorum 3-4 gün ama her gün vermek istiyordum önerilmedi canım ceviz vereyim bende bari her gün vermiyordum onu
Mamalogy gizematadeniz ben her gün vermiyordum et balık tarzı sebze her gün farklı veriyorum ama 2 günde bir et türü ekliyorum
Mamalogy gizematadeniz kuruyemiş de neler veriyorsunuz acaba ben sadece ceviz verdim henüz başka bişey vermemiştim
momas Mamalogy sabah mutlaka yumurta yediriyorum genelde çünkü pankek yiyor Öğlen çorbasına mutlaka ilikli kemik suyu atıyorum Akşam da et kıyma yiyor haftada 4-5 gün geri kalanlar baklagil tarzı Kahvaltı öğlen arada meyve akşam yemeği şeklinde yediriyorum. Gündüz emmeyi 9. Ayda bıraktı mama zaten hiç emmedi 14. Aya gireceğiz bu şekilde alıştık
Mamalogy momas baklagillere ne zaman nasıl başladınız acaba ben daha bir tek kırmızı mercimek çorbası verdim fasulye nohut vs başlamadım 9 aylığız
UrbanMom Mamalogy akşam yemeğine kırmızı et koymaya çalışırım her gün olmuyor tabi o kadar durumum yok balik pek yapamam balik yağı kullanırım kahvaltıda yumurta ve peynir kesin olur gun içinde yoğurtta yediririm yanına meyve koyarım mevsimine uygun meyve sebze vermeye çalışırım 1 yaşından itibaren ben ne yersem onu yedi