omerinannes104_ Kızlar 2 yaşında oğlumun ön dişi yarısından kırıldı😢 böyle mi kalıcak dişçiye mi götürmeli miyim gitsek bişey yaparlar mı. Bilgisi olan birşey diyebilir mi 😢
2tosbikannesi omerinannes104_ hemen bir çocuk dişçisi bulup ona götürün lütfen. Çözümü var kırığa göre. Benim oğlumun ön dişi sürekli kırılıyor küçük bir kırık. Doktorumuz 10dkda hallediyor.
momas omerinannes104_ zamanında kardeşimin de kırılmıştı uçlarımdan kırılmıştı ama süt dişi zaten düştüler bişey olmadı
omerinannes104_ momas daha çok var ama düşmesine böyle görünce üzülüyorum 😢 bide akranları dalga geçer diye filan üzülüyorum 😢
2tosbikannesi omerinannes104_ bizim de öyle muhtemelen ağzına bir şey alıp kırıyor bilmiyorum yada çok hassas dişleri. Ön dişi yamuk şekilde kırıktı. 10 dkda hızlı bir dolgu ve koruyucu gibi bir şey yapıyor görüntü olarak normale dönüyor diş. Hiç merak etmeyin. Ama özellikle çocuk diş doktoru bulmanızı öneririm.
omerinannes104_ 2tosbikannesi İnşaallah bulabiliriz teşekkür ederim tekrar🙏 en korktuğum şeydi başımıza geldi gerçekten 🤦🏻♀️🥲