[silindi] Öncelikle merhaba, 1 yaş 3 aylık oğlum sürekli sağ ve sol paş parmağını emiyor. Bu alışkanlığı nasıl unutturabilirim ? Daha önce bunu yenen varmı ? Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Elifeslemada [silindi] kızım 6 aylık falandı parmak emmeye başladı bırakır o müdahale etme dediler şuan 18 aylık parmak emmeden bi dakika durmuyo dişleri hep yamuk çıktı parmak aralarında hep ıslak kaldığından koku oluyo kızım iki parmağını birden emiyo işaret parmağını ve orta parmağını beraber emiyo o kadar sinirlerim bozuluyor ki napcam bilmiyorum hiç sevmediğim bi huy ya parmak emen çocuk gördüm mü ne iğrenç derdim başıma geldi
Su123aa [silindi] [silindi] benim ki 28 aylık hala emiyor bu gece ilk defa acı oje sürdüm derin uykuya geçtiğinde 1 kere uyandı yara olmuş emmeyelim dedim kucağım da gezdirerek uyuttum bakalım nasıl olacak
[silindi] Elifeslemada 😔, sizede çok geçmiş olsun inşallah bir ön önce unutur veya bırakır diyelim. Forum sitesinde kimse bir çözüm bulamamış galiba bu konuya