kubrakaradumann Kızlar 10 ay 21 günlük bebeğim var anne sütü ve ek gıda alıyor baştan beri mama hiç vermedim kilo alını yeterliydi doktor gerek yok dedi anne sütünden devam ettik gündüzleri 4-5 kere emiyor 1-2 hafta öncesine kadar da gece 2 kere falan kalkardı emer uyurdu ama 1-2 haftadır çok sık uyanmaya başladı yanımıza yatırınca hemen uyuyordu bende bizle uyumak istiyor diye düşündüm ama aklıma acaba sütüm yetmiyor da doymuyor mu diye de gelmeye başladı mesela 10.30 da uyudu o saatten bu saate 2 kere uyandı emzirdim ikisinde de ama biraz emip uyuya kalıyor uzun uzun emmiyor yani alışkanlık mı yoksa doymadığı için mi uyanıyor anlamadım ağlamıyor huysuzlanmıyor da kalkıp kucağa gelip memeyi alınca uyuyor sizce doymasa nasıl davranır anlayamıyorum aç veya tok olduğunu fikri olanlar yazarsa çok sevinirim teşekkürler ❤️
Teletabianteni kubrakaradumann meme düşkünlüğü olabilir, diş huzursuzluğu olabilir. Yeteri kadar idrar çıkarıyorsa doydugunu anlayabilirsiniz
lilac kubrakaradumann bu aylarda gece sık uyanmalar olabiliyor sizi ister ya da diş sıkıntısı olabiliyor. O da sık uyandırıyor.
[silindi] kubrakaradumann muhtemelen diş ağrısı var jel veya calpol kullanırsanız ağrısı hafifler vve daha rahat uyur duymamakla alakası olduğunu sanmıyorum.
kubrakaradumann Bu arada memeden kendisi ayrılıyor ben bıraktırmıyorum hatta bazen geri vermeye çalışıyorum gündüzleri falan kendisi emmek istemiyor
aydint Emzirmeden uykuy döndürmeye çalışın,uyursa anlayın ki açlıktan değil alışkanlıktan,çünkü 10.aydan sonra meme düşkünlüğü başlıyor 1 yaşda nirvanalara ulaşabiliyor
kubrakaradumann aydint öyle de olabilir doymayan bi bebeğin sakin kalacağını zannetmiyorum hiç başıma da gelmediği için işte anlayamıyorum bi öyle deneyeyim teşekkürler
kubrakaradumann Teletabianteni şuan günde 3-4 bez değiştiriyoruz gece hiç açmıyorum sabaha dolu oluyor baya
Teletabianteni kubrakaradumann o zaman doyuyordur. Alışkanlık ya da diş olabilir. Gece ben de açmıyorum
[silindi] kubrakaradumann ay herşeyi de yanlış yazmışım uykulu uykulu kusura bakma geçmiş olsun tekrar 🥲