gokce5416 Hanımlar iyi geceler Bu ovülasyan testi nasıl ilerliyor deneyen var mı aranızda test cift çizgi çıktı ne yapmalıyım bir kerelik mi yoksa ilişkinin devamı gelecek mi ilk defa kullanacagım?
Purposeless gokce5416 adet bitiminden sonra her gün test yapicaksiniz günde bir sefer iki çizginin en koyu olduğu günleri değerlendireceksiniz üç gün köyü kalıp siliklesiyor , gün de bir sefer ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmiycaksiniz
carpediemmn gokce5416 adet bitiminden itibaren gün aşırı birlikte ol teste meste gerek kalmaz denedim onuda güvenmiyorum en iyisi düzenli beraberlik.
yildizmom-2023 gokce5416 cok belirgin çift çizgi varsa pik yapmıştır yani yumurtlama dönemidir gün aşırı ilişki olmali
gokce5416 Purposeless bir kere yaptım baya koyu çıktı o gün girdik ilişkiye bir daha mı yapmam lazım test
gokce5416 Purposeless 6 ekim yaptım test girdik bi kere 7 ekim yapılmadı yapmadık test felan da yapmadım bu sabah yapayım mı yani test eper çizgi çikarsa yine gireyim yanı demem o ki çift çizgi çıkana kadar ilişkiye mi girilmeli ypksa bi kere cıktıgında birer gün araylamı girilmeli ilişkiye
gokce5416 Reglim düzensiz 35 günü aşıyor hasta olmam geçen ay değilde ondan önceki ay 54 gün geçti 55. Gün regl olmuştum
Purposeless gokce5416 koyu olan günlerde giriliyor garanti olsun diye yarın tekrar yapın testi ona göre değerlendirirsiniz
gokce5416 Purposeless az önce yaptım gecen sefer ki gibi cok koyu değildi ama yine belirgin iki çizgi bugün girilecek o zaman ilişkiye yarın bir daha mı yapmam lazım testten?
eddadogga Gebelik testi gibi bir ürün idrar damlatma sonucu çizigylr belli ediyor kendini adet döneminden sonra her gün deneme yaparak çizgilerin en koyu çıktığı günde bebek denemesi yapıyorsunuz :)