kiziminannesii Kızlar ıdam uzun ve ensiz yani uzunluk diyelim 4.49 en 3.52 net ölçüleri değil .resim atıcam sizce yatak şimdiki yerinde mi kalsın yoksa kapı arkasındakı duvaramı yaslıyım? Şimdiki halinde kapı açılırken direk yatak gözüküyor
tamamdanolmuss kiziminannesii yatağı bence olduğu yerde bırakın kapıyı açar açmaz yatakla karşılaşmak zorunda da kalmazsınız hem
talhamamy kiziminannesii bence şu an ki hali iyi yani cogu yatak odasında kapıyı açınca yatak gözükür? Salonda kapıyı açınca koltuk gözükür? Dolap kapı arkasına çok yakışır
kiziminannesii Help meee kızlar kapı arkasına dolap gelicek ama dolabı yatağın yerine yatağı dolabın yerine koysam nasıl olur
kiziminannesii tamamdanolmuss yatağın olduğu yerde zaten kapı açılırken direk yatak gözüküyor.kapı arkasına koysam bu sefer kapı tam açılmıycak
sekerbebek30 Bi fikrim var ben hep onu kullanıyorum chat gpt ye cekin orayı istediğniz neyse yazın sorun fotoğraflı göster diyin yardımcı oluyor cok güzel fikir veriyor
kiziminannesii sekerbebek30 yaptım onuda balım ya farklı oda yapıyor benim odayla hiç alakası olmayan
poyraz2107 İki yönde de gerçekten kötü keşke kapının yönü değişse bu ev yapan mühendisler de hiç kafa yok gerçekten
kiziminannesii poyraz2107 gerçekten hangi akla hizmet yapıyorlar bu evleri bende anlamış deyilim.böyle kapı açılımca yatak gözüküyor.kapı arkasına koysam kapı tam açılmıyor anlamadım