Busramerttugrul DeryaDerin benim oğlum çok iştahsız ya ne yapsam yemiyo bebeğinizin severek yediği tarifler varsa fikir alabilirim
DeryaDerin Busramerttugrul iştahsız bir bebek anasıda benim malesef sevdiği bişey yok abur cubur bile sevmiyo sadece su versem hiç onun için sorun olmaz hep az yiyo iki üç kaşık falan bi kase çorba içmesi için 12 saat aç kalması lazım
Deletedmom322 DeryaDerin ya benim bebeğimde 7.5 aylık ek gıdaya ilk başladığımızda yiyordu kahvaltı falan verdiğimde, şimdi ağzını açmıyo. Yerse sadece yoğurt yiyo. Sabahları yumurta falan yiyodu yemeyince ara verdim sıkılmıştır diye, ne vereceğimi bilemiyorum. Özellikle sabahları ne verebilirim? Yine akşam çorba falan bişiler yiyo 3 4 kaşık da olsa
Busramerttugrul DeryaDerin aynıı aynıı artık şaşırmış durumdayım yemediği için de yarım saatte bir memede aç sütle doymuyo ama yemiyo da ben anlamadım bu işi
Deletedmom0028 DeryaDerin yani çorba 1 yaş sendromu ile anca çorba içiyor tarhana yaptım içine de kendi yaptığım ekmeği doğradım biraz onu yedi.
EmineGl DeryaDerin patates , havuç, bir küçük soğan, bir diş sarımsak, kapya biber, azıcıkta irmik ve zeytinyağı yağ, Bunları pişirin blendır dan geçirin, afiyet olsun 🙂 ( Benim oğlum 10 aylık olacak bende iciriyorum bu çorba dan )