Kardelen42 Kizlar bebeğinizin kırkı çıkınca ne yaptınız kırk banyosunu yapmak zorunlu mu evimiz çok soğuk yaptirmasam nolur
morsevenfilolog Kardelen42 Kırk banyosunu hem bebeğin hem annenin yapması gerekiyor diye biliyorum. Normalde banyo yaptırmıyor musunuz bebeğinize ?
Kubraegir Kardelen42 Ay hiç bişey olmaz bu zaten dinle alakalı Bi durum değil Bi gelenek. Bizde eşimle yıkadık yok 40 kaşık su yok suyuna şunu at bunu at dediler hiçbirini yapmadık dümdüz yıkadık inanmıyorum yani böyle şeylere 😅
Ss18 Yani annenin kesin yapması gerekiyor zaten abdest alması için ama bebeği bilmiyorum zorunlu mu. Normalde yaptımadınız mı hiç
Deletedmom114 Canım ev soğuk diye hiç mi yaptırmıyorsun? Gelişimi için de çok önemli su Zaten su ılık sıcak arası oluyor ve çok kısa sürüyor banyoları hemen yıkayıp havluya sararsın birşey olmaz Allah'ın izni ile🙇🏻♀️
Kardelen42 Deletedmom114 yaptırıyorum tabi ki 2 gün önce falan yikadim zaten hava güneşli olunca evimi iyi ısıtıyor ayrıca gaz yakıyoruz ama benim ev yerden ısıtma ve kuzey tarafı öyle güzel ısınmıyor malesef bebeğimde üşümüş son yıkadığım da bugün kırkımız çıktı ya yıkamasam nolur ki