smryalgl 64 kiloyla hamile kaldım 82 kilola doğurdum 5 aylık bebeğim 74 kiloyum moralim çok bozuk gitmiyor kilolar siz kaç kilosunuz
amazontuba smryalgl 54 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde 17 kilo aldım belki fazlası bile 🥲 ilk 6 ayda hepsi gitti şuan 53 kiloyum 🥲🥲🥲 kolik+ hareketli bir bebek olunca paldır küldür gitti kilolar
aylisinannesi smryalgl aynıyız sayılır sadece ben 70 kg ile hamile kaldım suan 74 kiloyum eliptik bisiklet var ona çıkmayı planlıyorum artık bendedegitmiyor
momas smryalgl 67 ile hamile kaldım 79 ile doğuma gittim 2 gün sonra 6 kg vermiştim sonra zaten 2 ay içinde 64 e inmiştim (bebek düzenine alışamadım sürekli ağlıyordu yemeden içmeden kesildim) ama şu an 13 ay oldu 68 im yani normal kiloma döndüm
birhemsireanne Ben de 64 ile hamile kaldım, 79 kilo ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 73’tüm şimdi 68 kiloyum ama göbeğim hala duruyor maalesef toparlamadı
dayes smryalgl 20 kilo almıştım verdim hepsini, daha yeni sayılır 5 ay çok uzun süre değil zamanla verirsiniz 🌸
MotheroftheSea 56 ile hamile kaldım , şuan 70 kiloyum 🫠😥 ve göbeğim asla toparlamadi içime cekmeyip kendi haline biraktigimda , içeride unutulan bir bebek varmış gibi duruyor , ne olacak bilemiyorum 😩
maygirl smryalgl 52 kilo ile hamile kaldım.65 ile doguma girdim.Doğumdan sonra 61.700 kiloydum.Sadece kızımın doğum kilosu gitmişti😆 kızım 4.5 aylık olduğunda ben 48 kilo idim..Çok zayiftı sewmedim..şuan 53 kiloyum. eski halimdeyim.
ollaluna7 smryalgl 57 kiloyla hamile kaldım 69 ile doğuma girdim 12 kilo almıştım şuan 55 kiloyum bebeğim 2 yaşında
bestos smryalgl 60 kilo hamile kalıp 84-85 arası doğuma gittim. Doğumdan sonra 72ye düştüm sonra emzirme döneminde midem kazındıkça yemek yiyip 76ya çıktım sonra kafayı takıp kendimce dikkat etmeye başladım şu an 71-72 arası gidip geliyorum. Eski fiziğimi çok özlüyorum eski kıyafetlerimi çok özlüyorum ama hareketim kısıtlı dikkat etsem bile egzersiz olmayınca hızlı kilo veremiyorum.. Bu arada hamilelikten önce 60 bile bana fazla geliyordu çünkü 53 kilo evlendim, 60a çıktığımda kiloluyum diye üzülüyordum şu an 60a razıyım…😂
ecempeker smryalgl 64 le hamile kaldım 72 ile doğurdum suanda 60 kiloyum göbek var ama ayva Göbek dediklerinden 🤣 hiç kilomj takmadım emziriyorum diye
346789 smryalgl Ben 86 kilo ile hamile kaldım. 96 kilo ile doğurdum. Şimdi 89 kiloyum diyete başladım.
mirza77 smryalgl smryalgl 50 kilo ile hamile kaldım 59 kilo ile doğurdum 50 kiloya indim çocuğum 1 aylik smryalgl
kbra0209 smryalgl 52 kiloyla hamile kaldım 65 kiloyla doğuma girdim 5 ay sonra yeniden 52 kilo olmuşum ama ben kilo vermek isteyenlerden değilim keşke 65 kalsaydım 🥲🥲
aynenbenim smryalgl bende 65 kilomdum doğuma 85 86 gittim belkide 90 yakalamıştım şimdi işe 68 göbek aynı gitmedi spor yazıldım
Seda-lina smryalgl bu ben doğumdan önceki kilom doğum yaptıgım kilo simdiki kilo hep aynı. Benimde bebiş 5 aylık. Bir an ben yazdım bunları sandım. Ve benimde moral 0😀😀