Zmc27 Kızlar arkadaşım kredi kartından 500 tl harcadı. Sana vereceğim dedi. Ama unuttu heralde. Nasıl hatırlatabilirim
dayes Zmc27 samimi arkadaşınız ise bence kalsın. Tek seferlik bir şeyse tabii. Yani isteyip isteyip vermeme durumu varsa isteyin
sadbut Zmc27 valla bizim arkadaş grubunda olur iban atarız kanka atarken buraua at bak diye altınada iban isim soyisim baska bişeu sakın deme rica etme uani kendi paranı diyecek bişey bulamaz zaten
Kitsu Birine borç verince o para tamamen gitmiş gibi düşünürüm. Geri gelmezse de bir daha vermem. Acil.ihtiyaciniz varsa açik açık isteyebilirsiniz
Tatlican uuuuuuu Borç diye alıp vermiyor. Borcu veren geri isteyince mi ayıp Sana göre küçük para ama bazılarına göre büyük olabilir yani herkesin ihtiyaç durumu bir degil
alpmila Zmc27 hatırlamazsa sadakam olsun derim yani ilk defa oluyorsa görmezlikten gelebilirsiniz bilmiyorum ihtiyacını var mı ama bana göre 500 cok değil
Kayra_68_aksaray Zmc27 arkadaşınız unutkan birisimi yada umursamaz birimi ben borç alsam da versem de asla unutmam uyku uyuyamam borcum vardı diye belki unutmuş olabilirmi