Elamon Kizlar karnimin sarkmamasi için korse öneriniz var mı? Bir de konseyi nasıl kullanmak gerekiyor doğumdan sonra? Sürekli takmak mi gerekiyor. Ilk doğumum normal oldu , ikinci normal istiyorum ama sezeryan mi olur bilmiyorum öneriniz nedir.
Zeynept Elamon yani sen normal doğum yaparsan sabahı taka bilirsin ama doktor sezeryandan sonra sordum ne zaman Nasıl istersen taka bilirsin dedi ama 1 hafta sonra daha uygun zaman bence
Mervezem Elamon normal dogumdan hemen sonra sezeryandan bir hafta sonra takabilirsin. Ben yamuna kullandım sezeryan sonrası. M bedeni ile başladım şuam xs bedenini kullanıyorum memnunum
Zeynept Ben korse aldım aldığım gibide kaldı kullanamadım sezeryandan sonra biraz ağrı yapıyor. Gerçi göbeğim hiç kalmadığı için gerek de duymadım
Elamon Mervezem ben şu an 44 bedenim doğum dan sonra illa ki karın iniyor, fakat kaç beden almam gerekiyor Acaba
Momelf Elamon alacağın kısıyle g rüşüp sorarak al bedenini ben sorarak almıstım cok dar alırsan hiç kullanamazsın Bn ya una korse pahalı oldugu in emba korse aldım instagramdan bana cok yardımcı oldular sende almadan sor cnm