kelebegiminannesiyim 32 haftalık olacağız ikinci hamileliğim. 1 kez kordon dolanmış bebeğimin boynuna. Bu durumu yaşayan var mı? Doktor herhangi bir sorun olmaz dedi ama annelik içgüdüsü insan yine de acaba diyor. Kızıma hamileyken böyle bir şeyle karşılaşmadım hiç.
[silindi] kelebegiminannesiyim Bana doğum esnasında söylemişti doktor 1 tur dolanmış diye, bir sorun olmadı ama senin hafta erken olduğu için bişey diyemem 🌸
SooMin kelebegiminannesiyim İlk gebeliğimde yaşadım bir kordon dolanması çok normal önemli olan artmaması dedi Dr büyük ihtimal kendi kendine çıkarır dedi öyle de olmuştu
kelebegiminannesiyim 1momm2baby kaç haftalıktı doğum yaptığınızda Kızımda da suyu azalmış diyerek 37+4 te doğum yapmıştım
hepyerdeyizz kelebegiminannesiyim iki tür dolanmiz haberiniz yoktu doğumda gördüler Biseyde olmadı sadece geri kaciyodu kardonu kısa oldygu icin
defnesmam42 kelebegiminannesiyim benim bebegimde boynunda bir tur kordon dolanmış şekilde doğdu çok sıkı değildi ne zaman bağlandı kimse bilmiyor dikkat etmemiş olabilirler dediler ya da doğum sırasında da ama sizin erken hafta bilemedim o yüzden
kelebegiminannesiyim defnesmam42 doktor sıkıntı olmayacağını söyledi ama ister istemez yine takıyorum. Gece bile sürekli hareketleri takip ediyorum duyduğumdan beri
defnesmam42 kelebegiminannesiyim tabi Hareketleri takip etmek güzel bisey sürekli takip edin ama tedirgin olmanız bebeğinize zarar olabildiğince sakın olmaya çalışın Bi sıkıntı olsa zaten doktor söylerdi benimde önceden dolanmış olabilir en son 1 ay önce kontrole gitmiştim 1 ay sonra kontrole gidecektim doğum yaptım o ara dolanmış olabilir çok şükür hicbisey olmadı her zaman sıkıntılı olacak değil bence üzülmeyin lütfen
aslgrs kelebegiminannesiyim bizimkinin 3 kez dolanmış doğumda fark edildi. Ama hareketleri azalmıştı. Normalde 39 da alıcaktı doktor 38 de aldı hareket azlığı nedeniyle
kelebegiminannesiyim defnesmam42 inşallah canım dediğin gibi olur çok teşekkür ederim geri dönüşün için 🙂