Hep_oyle_olur_zaten 16 aylık oğlumun 6 dişinin hepsi siyah . Sanki mürekkep yemis gibi yani çürümüş gibi değil. Demir ilacindan dolayı mi böyle oldu nasıl geçer? ☹️
ayisit Hep_oyle_olur_zaten hangi ilacı kullanıyorsunuz? Diş boyanması ise geçmiyor ama yine de bi doktoruna sorun
sessi Hep_oyle_olur_zaten demir ilacı yapıyor her ilaç sonrası fırçalamaya özen gösterin fırçalatmıyorsa bardakla su içirin enjektörle vermek daha az boyama yapar demişti doktorumuz ben tüm ilaçları enjektörle veriyorum hemde ml ayarlaması kontrollü oluyor.. ama simsiyahsa bir doktora gidin
binnur37 Hep_oyle_olur_zaten Hangi demir takviyesini kullanıyorsun . Bi sağlık ocağına yada doktoruna sorun bence . Mutlaka fırçalayın günde iki kere . Demir damlasını dişe değmeyecek şekilde vermelisin .
Minel-inannesi Hep_oyle_olur_zaten demir ilacından dolayı. Bi diş hekimi görsün sonra önerdiği macunla aktif fırçalama yapın. 3ayda bir diş kontrolü yaptırın. Çocuk çürükleri çok hızlı ilerliyo maalesef. Renkler geçene kadar düşük florürlü macun kullanmak gerekiyo.
Hep_oyle_olur_zaten binnur37 Ferro sanol siringayla veriyorum. Neyle fircalamaliyim yani macun olarak
nutellaa_ Hep_oyle_olur_zaten benim kızımın dişlerinide o ilaç mahvetti çürüttü çocuğumun dişlerini şu an 5 yaşında dişlerinin kendiliğinden çıkmasını bekliyoruz
Karmom Hep_oyle_olur_zaten en çok diş boyayan demir ilacı. Ocean ya da Bestiron kullanın doktorunuza sorup
sessi Hep_oyle_olur_zaten ben çok renkleşmeye başkadığında florürlü diş macunu kullanıyorum geçiyor simsiyah olmadı hiç ama denerseniz
sessi Hep_oyle_olur_zaten mecbur kalıyoruz canım bende kullanmıyorum ama çürüyüp dökülmesinden daha az zararlıdır 🥹
Hep_oyle_olur_zaten nutellaa_ demir seviyesi çok düşük olduğu için kilo boy falan da gelişmiyor o yüzden de kullanıyoruz mecbur bitiricem ya sonra napcam bilmiyorum artık :( onerilen macunu da alayım da inşallah ise yarar
nutellaa_ Hep_oyle_olur_zaten maalesef geçmiyor o zamanlar dişçiye götürdüğümde sadece karbonatla fırçalama yapın demişti ama dişler gittikçe kötüleşti çürüdü arka azı dişleri bile 😔 dolgu yaptırdık birine diğerini daha yaptırmadı
Hep_oyle_olur_zaten Karmom onları kullandım ama hiç yükselmedi doktor bunlar yükseltmek sadece değeri korur dedi . O yüzden bunu yazdı ve bunu kullandık