ummukerem gurbetcimami evet var baktım da ordan da 850ye geliyo eşim o fiyata ikinci el verdirmez😅 biraz tikli niyeyse🤭
gurbetcimami ummukerem benimki de öyle o parayı ona vereceğime sıfır alırım daha iyi der gider sıfır alır 😂😂
ummukerem gurbetcimami ya işte sadece hoparlör gibi olanlar var o mu yoksa uyku arkadaşı mı bilemedim tutabilir de tutmayabilir de
gurbetcimami ummukerem valla orası meçhul denemden bilemezsin canım kimi çocuk var hep bi ayıcık bebek gezdirir kucağında kimi çocuk da asla yüzüne bakmaz benimkiler bakmayan türden😂
ummukerem gurbetcimami yenidoğanken bi ayısı vardı onu seviyorsu da kaybettik şimdi bunu sever mi bilmiyorum
pozitifzey ummukerem evet oluyor ben 6 7 ayda başladm ama hep yanında durdu öyle alıştı ve şuan 2 buçuk yaşında hala onu alır koklar öyle uyur çok iyi bişey ikeadan almıstm ben
piyanistbanabirak ummukerem ben hiç onlardan kullanmadım birtane tavşan yastığı var hep onu koydum yanına bana ihtiyacı olmadan kendi yatağında ona sarılarak uyudu 4 aylıkken başlamıştım
pozitifzey ummukerem bunu arkadasım aldı çok kullanmadı ve korkan çocuklarda var bence normal yumuşak al daha güvenli daha uygun hemde