m_salyase339 Bebeğim 3 ay 8 günlük kilo almıyor sütüm de yetmiyor takviye olarak mama kullanıyorum ilk doğduğunda hero baby aldım kustu kustugu için de değiştirdim Aptamil aldım aptamilde de kustu hipp denedim onda da kustu tekrar aptamile döndüm kustu ama bunlarda kilo aldı sonra sma deniyim dedim ilk kutuda çok kusmadi sonra internetten getirttirdim 2 li paket ilk kutu bitiminde sağlık ocağında kontrolde kilo almadığıni öğrendim 2. Kutuya geçtim aşırı kusmaya başladı 3. Kutuda ise 1 hafta oldu mama içmemeye başladı içerse bile 30 ml zar zor içeriyorum acaba 3 ay ayaklarından dolayı mi icmiyor eli de sürekli ağzında
goktugbgln m_salyase339 her mama içtiğinde kusuyorsa mamanın içindeki bir şeye alerjisi olabilir. Alerjik bebeklere özel mamalar var doktor reçetesiyle satılıyor. Doktorunuza bir danışın.
m_salyase339 2 aylık kontrolde kilosu 4 kiloydu boyu 54 du 3 aylık kontrolde 4,5 kilo boy da 55 ebe çok zayıf boyu da uzamamis dedi kafa çevresi 38 bende korkup hastaneye götürdüm doktor çok zayıf bir çocuk değil dedi ama yine de bı size de sormak istedim
mitolojiii_ Benim ikiz bebeklerimden biri de hep kusuyırdu ilk 6 ay içtiği her mamayı çıkarttı kiloda diğerine göre zayıf yani suan 9 aylık 8 kilo tabi doğum kilosu 1600 ama alerji mamaları var bence bi doktora götürün sürekli kusıyırsa doktor bize bir şey yazıp verdi her mamaya 30 ölçek koyun dedi ama biz almadık o öyle kaldı suan zaten ek gıda artı mama ilerliyoruz
m_salyase339 mitolojiii_ doktora götürdüm de 1 yaşına kadar fışkırır derecede bile olsa kusar endise etmeyin sadece mama derecesini düşürün dedi şu an 15 haftalik ve sanırım 14-19 hafta arası atak haftasiymis istahta azalma falan olabilirmiş biryerde okudum