fatosaden0107 Canım kızlar. Bu zayıflama iğneleriyle ilgili bilgisi olan kullanmış olan şuanda kullanıyor olan birileri var mı ? Kaç kiloda kullanım izni veriliyor yada nasıl tedarik ediliyor? Yan etkileri yada risk oranı falan varmı ?
gizememre fatosaden0107 endokrin ve dahiliye doktorları tarafından gerekli tetkikler sonucu veriliyor tamamen özel ücretli yani , he kesin bir durum da yok yine dikkat etmen lazım yediğine içtiğine kilo sınırı yok kilo endeksine bakarlar
Thesra fatosaden0107 Merhaba,zayıflama iğneleri doktor kontrolünde olan bir durum.Onun için bir endokrin uzmanına başvurmanız gerekiyor.Doktor uygun gördüğün de bir kaç çeşidi olan iğneden size uygun olanını veriliyor devlet karşılamıyor özel olarak alıp yapıyorsunuz
minikmisimben fatosaden0107 görümcem kullanıyor baya zayıflamış ama hiç sormadım pek konuşmadığımız için bence öyle abes bir kilosu yoktu diyet yapsa verirdi ama çok yiyordu
gizzzy35 fatosaden0107 Hiç bulaşmayın derim. Günde tek öğün beslenme ile aralıklı oruç yapmıştım doğumdan önce 1 ayda 10 kilo verdim. Protein ağırlıklı beslenerek
minikmisimben mamacitaa_ inanın bilmiyorum insülin kullandı doğum sonrası şekerim var falan demişti sonra doktor vermiş zayıflama iğnesini. Ama rahat 90 falan vardı ya baya vermiş ama ciddi fark ediliyor.
mamacitaa_ minikmisimben anladimm 90 çok da ignelik bir kiloda değil doğrusu. bu riski almaya değmez benim fikrim :) miss gibi porsiyon kontrolü paketli gıdadan uzak durma ve yürüyüş 🚶♂️ tamamdır 🤗
minikmisimben mamacitaa_ bence de verebileceği bir kiloydu ama her gece poşet poşet abur cubur yiyen birisi yani iğneyi bırakınca bence geri alır 🥲
mamacitaa_ minikmisimben ay öyle de çok zor abur cubur bende çok severim çayla filan yada öylesine de çok yerdim tüm kiloları o yüzden aldim. 1 ayi geçti hiç yemedim kilo da verdim.