Betizz Kızlar ıphone 13 kullanıyorum vıdeo ve fotolardan dolayı süreklı hafıza dolu uyarısı gelıyor hıcbısey yapamıyorum su telefona takılan aktarm yapan belleklerden kullanan var mı hangı marka almalıyım hepsı kızımın fotoları yedeklemem lazım telefonda yer acmadan yenı foto bile cekemıyorum uyarı verıo sureklı
monica50 Betizz normal kabloyla bilgisayara ya da bir harddiske aktarım yapabilirsiniz. ya da icloud storage satın alacaksınız aylık 50 tl falan olması lazım hafızayı o şekilde arttırabilirsiniz
acemianne___ Betizz Google fotoğrafları uygulaması var ona yedekleyin , benim orada binlerce video fotoğrafm var , Gmail hesabınızla açtığınız içinde ömürlük hiç bir şey olmuyor , ama belli bir GB ücreti oluyor
Betizz monica50 ıcloud aldmda o da dolmus nasıl oluyosa bi yere aktarmalıyım bence artık tesekkur ederim
TwinsAndBeren Betizz bilgisayardan icloud.com a şifrenizle ya da apple kimliğinizle girerseniz hepsini oradan indirebilirsiniz kabloya belleğe gerek yok
Huma_kus34 Betizz iphone üst modelleri cuktıkca eskı sürümleri bilerek kasıyorlar abım söylemişti ne alırsan al dolu olarak gosterıyor demişti iPhone 11‘ ler çıktığında benim elimde iPhone 8 Plus vardı o kadar fotoğraf olmamasına rağmen direk kasmaya başladı hafıza dolu demeye başladı ben direk ayfon 15’e aldım şu an iyiyiz bakalım bilgisayara yedekleyebilirsiniz en mantıklısı
TwinsAndBeren annediyebiri hayır tek tek inmiyor bir seferde 1000 foto seçip indirebilirsiniz indikçe tekrar 1000 foto seçiyorsunuz o şekilde iner toplu şekilde
annediyebiri Betizz aynı sorundan muzdaribim gerçekten para ödemekten bıktım ıcloud almadan bilgisayara atılmıyor bilgisayara toplu atamıyorum 20 bin resim var
Eliffffffff1 Betizz icloud yedekleyin. Hesabı bilgisayardan açıp resimleri videoları bilgisayara kopyalayın. Sonra telefondan silin. Ben böyle çözüm buldum
Betizz monica50 evet işte aldgm kapasıte dolmus yukseltın dıyo aylık 129 lira oduyorum zaten ki ısıme de yaramıyo her ay ona odeme yapmaktansa bı yere yedeklemek daha mantıklı
Yasirefeninannesi Aynı durumdan bende muzdaribim eşimin az resmi var belki 30 ama onun bile dolu görünüyor