Betulkuzey Merhaba anneler, Oğlum şuan 6 ay 17 günlük Aydan sonra sağlık ocağı kan ilacı vermişti çok gaz,ağrı, ıkınma ve kakada lekelenme yaptı bıraktım. Bugune kadar da kullanmadım. Ama demir eksikliği çıkar korkuysuyla Bestiron marka kan ilacı aldım içirdim dün ama dünden beri yine ıkınıyor, gaz sansıcı oluyor ve huysuz. Bu direk ilaçla mı ilgili yoksa hepsi aynı şeyi mi yapıyor var mı yaşayan bu sorunları? Kan ilacı kullanmasam sorun olur mu ki ya
Merrose33 Betulkuzey kan ilacı çocuklarımızın gelişimi açısından çok önemli deposun özellikle 2yaşa kadar dolu olmasını söylüyor doktorlar sidefer al bence parabensiz biraz pahalı ama çocuklarımız için verilmeye değer bende uzun bir müddet kullandıramamıştım fakat bu ilaçla kolaylıkla içiriyorum yarım bardak suyun içine damlat ve içir ☺️
Betulkuzey Merrose33 ne kadar onun ücreti bu bendekine de 70 tl verdim buna da iyi dediler çünkü ama bilmiyorum bünyeye göre değişiyor mu etkileri nedir
Kumrununtanesi Merhaba.Benim oğlumun ismi de Kuzey. 😍 4.aydan itibaren ben doktor önerisi ile sidefer i aldım, kullandım. Fakat bir süre sonra alerji yapmaya başladı. Kullanmayı bıraktım şu an. Tekrar dönüş yapmaya korkuyorum.
Betulkuzey Kumrununtanesi allah bağışlasın 😊💕 bende işte korktum veremedim iki ay ama sonra okudukça bu seferde demir eksikliğinden korkup gidip aldım ama acaba verdiğim miktar mı çok geldi bilemedim
Vabaduse Benim kızım da 4,5 aylık. 15 gündür ferro sanol kullanıyoruz. Gaz, kabız vs yapmadı. Tadı kötü, ilk günler içtikten sonra ağlıyordu şu an alıştı.
Kumrununtanesi Betulkuzey Bende şüpheye düştüm işte acaba Damla sayısını mı bilemiyorum diye doktorumuzla görüşeceğim bakalım.
Vabaduse Betulkuzey bence deneyin Demir önemli çünkü.benim dr um sevmezse başka ilaç deneriz demişti, alternatifleri deneyin