meloni Hiç başına gelen oldu mu neler yaptınız atlatabildiniz mi kızım (7 aylık) arada kendini kasarak nöbet geçiriyor saniyeler içinde geri toparlıyor bunun başımıza gelmesinden korkuyorum yarın sabahtan doktora götürücem endişelerim var bu konuda
orkide2 meloni yani neden beklediniz bu zamana kadar Allah korusun nöbet esnasında hipoksiye girerse bence göz ardı etmeyin nöbetleri
meloni orkide2 çok sık olmadığı için fark edemedim günde 1-2 kere falan yapıyordu ama şimdi sıklaştı o zaman fark edebildim 🥺
orkide2 meloni moralinizi bozmak istemedim kusura bakmayın ama göz ardı etmeyin inşallah tertemiz çıkar sağlıkla büyüsün 🌸🙏
meloni kumsal02 mr ve EEG temiz çıktı aradan iyi ay geçti hala yapıyor ama sonuçları falan her şeyi temiz
tamamdanolmuss meloni çişini yaparken kendini titretiyor olabilir mi? İdrar enfeksiyonu varsa böyle kendini kasarak yapabilir. Bizde öyle olmuştu ben de korkmuştum
simge005 meloni çok geçmiş olsun ne durumdasınız bizde de var eeg temiz çıktı şimdi tekrarlıyor yine gideceğiz
meloni tamamdanolmuss yok hayır titreme şeklinde değil bildiğin kendini kasıyor kafasını omzuna gömüp
meloni simge005 bizimki de tekrarlıyor arada hala doktor bize 1 yaşında kontrole gelin demişti onu bekliyoruz bir dahaki ay gidicez inşallah bi sıkıntı çıkmazsa sonuçları temiz olduğu için bekliyoruz yoksa şimdiye bilmem kaç kere gitmiştim 😂
simge005 meloni ben çok pimpirikli biriyim yerimde duramıyorum içim içimi yiyor ama temiz çıktığı için beklemedeyim eşim duramadı tekrar randevu aldı gideceğiz bakalım Allahım korusun evlatlarımızı