momytoo Tanisi konulan annelere sormak istiyorum 2.5 yas doktora goturmeyi dusunuyorum odaklanamiyor cunku çol haraketli doltor nasil gozlemliyor acaba
aslananne27 momytoo daha bunun için bi iki saat önce post açtım ama çok yazan olmadı sizdeki belirtiler neler benımde oğlum 3 yasında
Momandbaby aslananne27 ayni postu bende açtım erkenden biseyler yaomaya çalışın okul dönemi Zor oluyor tecrübe ettim 1 ay oldu 1sinif yerinde oturmuyor
momytoo aslananne27 odaklanamiyor mesala oyun grubunda etkinlik zamani geldiginde asla oturupda yapmiyo hep oyunlarda gozu surekli haraket halinde evin icindede
Momandbaby momytoo davranışlarına karşı sınır çözmeye kurallar koymaya çalışın uzmanla görüşün mutlaka erken zmanda belki duzenlenebilir
Momandbaby aslananne27 hep hareketli hiç yerinde durmuyor siz ona bişey soylediginizde duymuyor gibi da davranıyor otursa bile eli ayağı durmuyor ana sinifindada böyleydi ama tabi orda hareket edebiliyordu simdi 40dk derste oturmuor yaptığı biseyden çabuk sıkılıyor
Yagmur0606 Hafıf otızımle dehb cok karıstırıyolar odaklanamıyor dıye otızım tanısı alan sonrada yanlış tanı diye kaldırtmaya ugraştıkları en yakın arkadaşımın oğlu var