meva_07 eses123 ensesini göğsünü kontrol edin ve chapgbt sorun oda derecesini ve nasıl giydireyim diye tablo şeklinde de atıyor benim kızımda şuan pijama takımı ve 0 kol çift kat müslin uyku tulumu var 23,3 derecede 1.6 tog uyku tulumu aldım onşarı nasıl giydiririm bilmiyorum
sessi eses123 bende külot atlet ince pijama takımı giydirdim üzerinide çarşafla örttüm uyku tulumunu almaya vaktim olmadı daha ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum geçen yıl 1 tog almıştım 23 derece olur genelde evim
cansuh eses123 bizimde 21 22 derece oluyor kalın bi kazak yada pijama üstüne kalın battaniye örtüyorum valla ben çok üşüyorum gece o yüzden ona da kalın giydiriyorum
adaatuna Bsjdldkdkdld çok sıcaklamıyor mu canım külotlu çorapla uyumak bi de . 21 derecede sadefe 1 tog pijama öneriliyor içinde hiçbir şey olmadan🫢
Bsjdldkdkdld adaatuna bizim ev baya soğuk yerler buz gibi bebeğimin beşiği baya yerde o yüzden de terleme olmuyor bu şekilde kontrol ediyorum 22 derecede sadece uyku tutumu 21 de çok ince muz çorap dediğimiz kilotlu çorap tam bıze
sessi eses123 evet 😊penye pijama takımı külot atlet ve pamuklu çarşaf var sadece çok ideal her yeri sıcacık bende de elyaf dolgulu çarşaf var onu örtünce terliyor hemen
Tazeanne0134 eses123 23 derece klima mı eğer klima ise 23 derece çok düşük degil mı biz 25 derece 3 fan ayarında bile üşüdüğümüz zaman oluyor ama 1.5-2 tog değerinde tulum iyi olur
Tazeanne0134 eses123 hah o zaman kalın penyeler var ya ya da 1.5-2 tog numarası olan tulumlar var onlardan giydir rahat olur
BordoHuniliAnne eses123 üşür gibi benimde çocuk odası şuan 23 derece çocuklara pijama birde ince yorgan şu mevsimlik olanlar varya onlardan örttüm.
yanissa eses123 24 derece evim zıbın ince alt pijama ve togsuz polar tulum giydiriyorum 22 derece ve altına gelirsede zıbın 1 tog tulum giydiriyorum üşüme terleme farketmedim şu ana kadar tulumları kirliyse çift kat kıyafet çorap eldiven vs hepsini giydiriyorum ondada terleme üşüme olmuyor
Pamukhanim_ eses123 ben 23 dereceye düşünce uyku tulumunu giydirmeye başlamıştım sabaha karşı derece düşüyor