Pinardgn-22 7.5 aylık kızım telefonu değiştirince kendi adıma başka bi hesap açtım başağım dilini emiyor yaklaşık 1 ay olacak dilini emmekten hiç bi şeye dikkatini veremiyor tv ve telefon harici dilini emen bebeği olan var mı ne zaman geçti
Efenin_annesi Pinardgn-22 bebek değil ben varım yaşım 39 hala dilimi emiyorum. Çok üsteleme üsteledikçe emmek için başka çözüm üretiyo.
Pinardgn-22 Efenin_annesi ya gerçekten mi üstelemiyorum ama rahatsız edici uyurken bile Emzik gibi emiyor Emzik veriyorum tutmadı
Efenin_annesi Pinardgn-22 annemle konuşturayım seni. Hala uyurken canım sıkılınca bişey düşünürken emerim
Efenin_annesi Pinardgn-22 evet bebeklikten kalma bir alışkanlık 39 yaşındayım bugüne kadar bi problem yaşamadım 🙂
aybukemom Efenin_annesi yani bende olacağını düşünmemiştim .çok tatlı ya lıkır lıkır dil mi emiyorsunuz 😇
Efenin_annesi aybukemom cevaplar karışmış 🤣🤣🤣 evet baya baya ses çıkıyor eşimde dalga geçiyo oğlanın emziğini kullan boş emme diye. Arada sen o yüzden bu kadar dillisin diyo