hira0502 Evde spor yapmak istiyorum diğer hareketleri devamlı yapamıyorum koşu bandı ile zayıflayan var mı
Mariposa hira0502 evinde kosu bandı olan kac tane arkadasim varsa ev süsü gibi kullaniyor 🙂 kilo verenini gormedim. Ama azim ve istikrar lazim tabi ben devam ettiririm diyorsaniz faydasi olur elbette
twobabymom_ hira0502 boşa toz tutup yer kaplayan bie sey ya koşu bandında yakacağın kaloriyi spor ile daha kısa sürede yakarsin
Marianne hira0502 tabi düzenli kullanırsanız kilo verirsiniz. Ben aldım, kullanıyorum. Hamilelikte yürüyüş yapamadığım günler yürüyüşü de koşu bandında yapıyorum.
KendiEvimdeDeplasmandayim hira0502 leslie yapabilirsiniz 30dakikalık. Ben leslie artı diyetle 10kilo vermiştim bi ara. Bugün yine başladım hedef 15kilo 😢
hira0502 Mariposa evet zaten sporda önemli olan azim ve devamlılık bi ara spor yapıyordim evde ama sanki o ara daha çok kilo aldım.
hira0502 twobabymom_ ya öyle mi diyorsunuz. Bende dışarıda yürüyüş yapmaktansa bu daha mantıkki geldi
Marianne hira0502 tabi. Zayıfladım, sıkılaştım. 1 saatlik dizi açıyorum netflixte o şekilde hızlı yürüyüş yapıyorum.
hira0502 KendiEvimdeDeplasmandayim bende bi 7 kilo falan versem yeter aslında Leslie daha önce yapmıştım
hira0502 Marianne peki koşu bandını nerden aldınız ben trendyolda uygun fiyatlı var onu almayı düşünüyorum
cokbilmismom hira0502 Diyette yaparsanız verebilirsiniz ama tabi evde süs eşyası olarak kullanmayacaksanız, genelde alanlar hep bir heves alıp asla kullanmiyor 😂 ben olsam koşu bandi alacağıma spor salonuna 3 aylık abonelik alırım yaza kadar fitlesirim
hira0502 cokbilmismom oda aklımda bulunduğum yerdeki spor salonlarını araştıracağım eğer fiyatlar normalse o sekildede yapabilirim
Demoss hira0502 ben trendyoldan aldım mayıs ayında uygun fiyatlı bi şeydi haftada en az 3 gün 40 dakika yürüyorum düzenli olsun diye bu şekilde bu arada ilk aylarda her sabahtı ama ister istemez sıkıldım devamlılığı korumak için haftada 3 yapıyorum şuan ve diyetle beraber 6 kilo verdim