znmte1 Kızlar bebeğime zayıf dedi doktor 8 aylık yedi buçuk kilo süt alerjimiz vardı o bitti nasıl kilo aldırabilirim ekgıda tarifler verir misiniz ?
Kartanesi26_ znmte1 süt alerjisi olduğunu nasıl anladınız bende şüpheleniyorum da her kontrolde de söylüyorum asla bi test alalım biyere yönlendirelim diyen yok deli olacam
2prensesannesi30 znmte1 ben kitap almıştım ek gıda Trendyol da var bide Instagram da baktım o şekilde iyi kilo aldrdim .
znmte1 2prensesannesi30 bende var hangisi bu çocuk aç mı kitabı Günde kaç öğün veriyorsunuz mama ne kadar vermeliyim
2prensesannesi30 znmte1 3 öğün yemek 3 kere mama veriyor dum o aylar evet o kitap seri şekilde var Ama almayın 🥲 pr satışlar oluyor daha uyguna
seda2852 @znmte1 benim oğlumun da geçen iki sefer kakasında kan oldu ama sonra daha olmadı acaba siz de başka bi belirti varmıydı
Kartanesi26_ 3kidsmom kan yok ondan sanırım tahlil istemiyor hiçbiri kızım da sütümü içmek istemiyor şaşırdım kaldım
3kidsmom Kartanesi26_ anladım biberon la da çok içmek istemiyor sanırım yemeyen çocuk zor oluyor ek gıda nasıl gidiyor bende başlıycam bu ay yemez diye endişeliyim
Kartanesi26_ 3kidsmom yani kahvaltıyı yiyor sadece oda gönlü olursa onun dışında hep kilitliyor ağzını çok zorlanıyorum