nnoktaa Gokturkmom çok geçmiş olsun bebeğim. Bol meyve ve karabiberli tavuk suyu çorbası.. inşallah bir an evvel toparlarsın.
dayes Gokturkmom boğazını rahatlatacak bitki çayları, zencefilli bol limonlu tavuk çorbası iyi gelir inşaallah, çook geçmiş olsunn
beybitolat Gokturkmom sarımsak kürünü mutlaka denemelisin. İlaçsız atlatıyoruz eşimle her başlangıcında. Hastaykende günde 1-2 çay kaşığı yutabilirsin diğer türlü hasta olmadan hafta 1-2 gün gene aynı şekilde yiyebilirsin ki bağışıklığın güçlensin. Geçmiş olsun🙏
Gokturkmom nnoktaa özellikle mandalina 🍊 yiyorum bol bol ama çorba da yapayım canım teşekkür ederim 🥹 maske taktım bide iyice darlandım
Gokturkmom nnoktaa Baya serin ama serinlikten olmadı bizim eşim hastaydı maske de taksa oda da havalansa ki ekstra nemlendirici falan da çalıştırıyorum bi şekilde bulaştı ya 🥲
nnoktaa Gokturkmom yok serinliği şeyden sordum camları rahat açabilir misin diye. Benim ev bu ara dolu sürekli camları açık tutuyorum sürekli temiz hava olsun diye.
beybitolat Gokturkmom kuzum tok karına ye. 2-3 sarımsağı bıçakla minicik minicik doğruyosun üstüne biraz bal ve limon sıkıyosun. Hiç çiğnemeden direk suyla yut. Gerçekten hastalanmayancocuk sayfasında gördüğümden beri yapıyoruz. Çok iyi geliyo. Miden eğer çok hassasa mide koruyucu varsa onu iç önce