kelebekmom Selam herkese 🤓aylardır bi başlayıp bi bıraktığım diyet sürecim tekrar başladı.. 109 ile başladım 104 ün şuan:) hedef 75 🥹her iki haftada bi güncelleme yapıcam:) destek atın beraber zayıflayalım 🙅♀️
ygmrkmsl kelebekmom Darısı başıma henüz diyet moduna girmedim ama 105 kiloyum doğumdan sonra veririm dedim 9 ay geçti aksine aldım 😃
mamacitaa_ kelebekmom ya en güzeli başlamak.✨🫱🏻🫲🏼 ve devam ettirebilmek 🥳 lütfen devamını getirin lütfennnnn bol eksiler diliyorum ❤️ Neler yapıyorsunuz
lovelybabyman emziriyor musunuz ? bebeğim 3,5 aylık emziriyorum ve emdikçe elim ayağım titriyor açlıktan çok acıkıyorum, 85 kg yum zayıflamak istiyorum nasıl yapacağım?
kelebekmom lovelybabyman Hayır bıraktık biz emzirmeyi 😌ondan rahatım zaten. 22 aylık kızım. Kilonuz iyi bence boyunuz kaç? Emzirirken de diyetisyene gitmiştim ara öğünlerde süt yapan şeyler yerseniz çok güzel kilo veriliyor ☺️
kelebekmom ygmrkmsl Aynen bende öyle 1 buçuk sene geçti. Artık tamam dedim yani emzirmeyi de bitirmiştik:) hedef 75 aminnnn
lovelybabyman kelebekmom boyum 1.75 ne biliyim ya bu kilo doğum kilosu annelik çok güzel o yüzden zoruma gitmiyor asla , 97 ile doğuma gittim şuan durumum bu , bir süre daha bekleyip emziren anne diyeti için görüşeceğim diyetisyen ile
kelebekmom mamacitaa_ Çok teşekkür ederim 💞diyetisyen eşliğinde ilerliyorum çok sıkmıyorum kendimi yılıyorum hemen yoksa,arada kaçamaklarım oluyor diyetisyenim de kızmıyor :) amacım sağlam şekilde vermek. Aralıklı oruç yapıyoruz şuan sabahları da aç karnına grow with jo yapıyorum YouTube’dan.
kelebekmom lovelybabyman Boyunuzun uzun olması avantaj :) bende 1.70 im. Başlayınca yavaş yavaş gidiyor insallaj ideal kilonuza ulaşırsınız sağlıkla hepimiz ulaşırız 😇
mamacitaa_ kelebekmom merhaba nasıl gidiyor ne kadar verdiniz:) Grow with hangisini yapıyorsunuz bide bende yapiom da onu
kelebekmom mamacitaa_ Merhaba :) inişli çıkışlı güzel gidiyor arada kaçamaklarım oldu adet vs 103 e indim ama inceldim yağ kaybım oldu🌸 grow with jonun da 25 dklık bi videosu var 4 yıl önce yayınlanmış onu yapıyorum ter içinde kalıyorum müthiş bişey hatta tamamen incelmeme o sebep oldu diyebilirim. Aslında diğer videolarını dönüşümlü yapmak lazım ama ben bunu sevdiğim için onu yapıyorum 😊muhakkak aç karnına kahve ve spor çok etkili 🤩siz kaç kilosunuz hedef ne
mamacitaa_ kelebekmom anladimm ne güzel gider insallaj hepsi 💟 vazgcemeyin 😍 bende 500 steps yazan videosunu yapıyorum akşamları:) ben 74 teyim ya suan sabah tartıldım. Hedefim önce 70 sonra da 65-68 ler filan o aralarda olmak istiyorum yani 🫡😅 2 ayi geçti vermeye çalışıyorum kendim
kelebekmom mamacitaa_ Kolay gelsin diyelim hepimize 🌸akşamları da etkili olur eminim ama sabah aç karnına müthiş terletiyor. Akşam tok karnına yaparsanız yediklerinizi yakmış olursunuz bilginiz olsun 😊bol eksiler görelim benim de hedefim 75 🤩
myybabyy Benimde başladı ama sadece başladı 😃şöyle millet gibi su gibi akıp gitmiyor. Haftada 1 ya verşyorum bazende onu bile veremiyorum. Öyle böyle sizin gibi başlaya bıraka 7 kilo vermişim işte. Bebeğim 8 aylık. 90 kilo ile başladım şuan 83 üm hedefim 70 boyum 165