atlasmomyyyyy Kızlar bı küpem var değiştirmek istiyorum hiç takmadım 3 Gr onu verip yerine 15 bine bileklik alabilir miyim piyasayı tam bilmiyorum var mıdır o paraya yada ne yapsam
Tatlican atlasmomyyyyy Yok canım yüzük sordum 20 bin😱 Sana olmaz.Kızınamı ona olabilir belki bilemedim bende ama altın çok pahalı oldu heleki son günlerde
tultanhanim atlasmomyyyyy küpeniz kaç ayar? Taşları falan varsa işçiliği de düştüklerinde 15 bin etmeyebilir.
atlasmomyyyyy yagmurkokusu_ ya aslında gramı önemli değil taksam yeter yada aynı fiyata küpe var mıdır
iremnaz88 atlasmomyyyyy bileklik varsa bile çok ince ve hasas olur canım hemen kırılır onun yerine ya yarım altın alabilirsin yada küpeni değiştirebilirsn
Tatlican atlasmomyyyyy ya ben felaket tellalı gibi olucam ama baget yüzük bozup birazda ekleyip başka alacaktım bana bozaran 7 bin dedi aynısını ben alsam 15 20 bin küçük değil çünkü Bozarken değersiz oluyor böyle şeyler
tultanhanim atlasmomyyyyy bozdurduğunuza değmez. En fazla 6 7 bin eder çünkü. O fiyata da bebek küpesi vs alabilirsiniz ancak.
atlasmomyyyyy tultanhanim ya takmıyorum aslında sevmiyorum da bide rahatsız ediyor kulağımı satıp olmadı yerine çeyrek vs alirim
yagmurkokusu_ atlasmomyyyyy Kolyem bu 4 bin küsür filandı fiyatı. Fotoğrafta göründüğünden de daha ince bu arada
atlasmomyyyyy yagmurkokusu_ teşekkür ederim baya ince o zaman böyle ince olunca nedense altın gibi görünmüyor ya😅