EgeM24_ Oğlum 1,5 yaşında 10aydır oturma odasında beraber yatıyoruz, Odası kurulu sadece yatağı yok yakın zamanda alacağız ve sizce ayrı yatırmalı mıyım?yoksa emzirme dönemi bitince mi ayırmalıyım?
piyanistbanabirak EgeM24_ bence ayrı ve kendi yatağında uyumalı eşinizdende ayrı yatmamalısıınz fikrimce benim bebeğim doğduğundan beridir kendi yatağında uyuyor yatağı haricinde bir yerde öyle rahat uyumaz sizin bebiş size alışmış olmalı inşallah zorlanmazsınız
Omeraslan EgeM24_ beraberden kasıt aynı yataksa aşırı geç kalınmış bir durum. Sadece aynı odayı paylaşıyorsaniz bir an önce yatak alıp odasını ayirabilirsiniz. Ben de 15 aylıkken tamamen odasını ayırmıştım
Pamukhanim_ EgeM24_ ben 7 buçuk aylıkken odasına geçirdim emiyor ama pek sorun olmadı bizim için hatta böyle daha bile iyi oldu
EgeM24_ piyanistbanabirak ben de muzdarip im aylardır eşimle yatamıyoruz,aynı odada rahat uyuyor da odasında tek uyursa kalktığında fln bizimki seslenmiyor ağlamıyor etmiyor su içmeye kalkıyor ara ara ondan dolayı da ne yapacağımı bilemedim…
zehrababy Omeraslan bebeğiniz emiyor muydu odasını ayırdığınız zaman. Bazen bende ayırmak istiyorum ama emdiği için dk başı kalkıyor git gel odaya perişan olacak gibiyim
EgeM24_ Omeraslan aynı odada bazen yanyana bazen kanepede yatıyorum, odası var ama yatak almadık bakalım alınca denemelere başlamak istiyorum
Omeraslan zehrababy emiyordu. İki yaşına kadar emzirdim. Yeri geldi bende on dakika arayla kalkıyordum. Bazen yanında uyuyup kalıyordum. Büyüdükçe ayrılması daha zor bence.
EgeM24_ Omeraslan aynenn büyüdükçe daha zor bence de,gündüz Bi şekilde odasında tek uyur da gece kontrol etmesi daha zor uykusu çok sak bizim oğlanın…
zehrababy Omeraslan ya evet büyüdükçe ayrılması daha zor ama bizim oralar birbirine biraz uzak pek seste duyulmuyor açıkçası duymam diye korkuyorum
Omeraslan EgeM24_ oğlum aşırı rahatına düşkün. Dönerek uyumayı sever, yastığa sarılmayı sever. Büyük yatak ona iyi geldi uyku süresini de uzatmıştı
EgeM24_ Omeraslan bizimki de aynı tek kişilik baza küçük gelir büyük mü alsak diyorum eşime çok dönüyor yatarken yatırdığım yerde bulamıyorum bazen Bi anda kalkıp gece panikle yer yatağında nerede diye arıyorum
Omeraslan zehrababy Benim eski evimde odalar arası aşırı uzaktı. Bende duymam diye çok korktum ama anne kalbi hep açık duyuluyor. Tek sefer de kalkıyordum. İlk başta odaya yakın bir yerde uyuyun bakın duyuyor musunuz. En son kendi odanız da uyursunuz denemek amaçlı, yada telsiz iş görür