burcukeremali Bebeğim sürekli emmek istiyor bende emzik ile biraz da olsa durduruyorum çünkü fazla sütü kusup duruyor ağız yapısı diş yapısının bozulmasını istemiyorum marka önerisi olarak ne önerirsiniz acaba??
meloni burcukeremali ben avent kullanıyorum kendisi bıraksın diye de büyültmek istemedim 7 aylık ve hala 0-6 ay kullanıyor kendisi bırakana kadar bunu vercem büyültmicem küçük gelince kendisi bırakır diye
piyanistbanabirak burcukeremali Philips avent kullanıyorum ben 0.6 ay kullandım o küçük gelmeye başladı 6.18 almıştım onu emiyor bir sorun da yaşamadık dişleri güzel konuşması falan da ayına göre iyi
majkoniyan burcukeremali mamajoo kullanıyorum oğlum 13 aylık 14 olacak ama hala devam yani biz 👍🏼 avent evet iyi ama bana göre tamamen marka o yüzden de gereksiz pahalı. Emzik tutmak isteyen hepsini tutar bence. Kimleri gördüm aventi bile almadı bebek. Bende araştırdım o yüzden mamajoo okey oldum 😊hatta gece gündüz olan benimki ikili siyah beyaz gibi olan. Tabi yine de tercih sizin 🌸
meloni burcukeremali burcukeremali hayır son zamanlarda sadece uyurken almaya başladı bir de uykusu varsa uykuya derin daldığında da almıyor bazen
piyanistbanabirak burcukeremali uyuyacağı zaman veriyorum küçükken 0.6 ayda daha çok ağzındaydı yorulunca kendisi atıyor zaten