Egeymen https://www.hepsiburada.com/diamond-baby-p101-cift-yonlu-luks-bebek-arabasi-mor-p-HBV000006UTDU?magaza=Teif Hanımlar, bu bebek arabasından kullanıp memnun kalan ya da şikayetçi olan var mı nasıl acaba? Ya da sizin önerebileceğiniz uygun fiyatlı sağlam Bi araba var mı? Bulunduğum yerde en büyük sıkıntı yolların bozukluğu o yüzden tekerlek sağlam olmalı
Ecemtt Egeymen kullanmadım ama Tekerlekler ikili ikili pek iyi değil diyolar tek tekerlek iyi diyolar bunlar bebek biraz ağırlaştımı kaldıramıyo genelde
Merve Egeymen canım ben ebebekten joie chrome aldım aşırı memnunum. Pahalı dersen letgo dan bak çok güzel araba
Sunasenel Egeymen E-bebek mağazasının kendi ürettiği bir araba var çok sağlam ve kullanışlı fiyatı 800 yada 900 Olcaktı onun denginde ki arabalar şuan 1500 den başlıyor bir bak istersen 😊
Ecemtt Egeymen taşlara falan takılıyomuş çift olanlar:) joie litetrax 4 var cok güzel normalde pahalı ama letgoda cok ucuza koyanlar oluyor pinkunicorn hanfendının dediği gibi:))
Egeymen Ecemtt ay valla hiç o açıdan düşünmemiştim mantıklı ☺️ bakıyorum dediğiniz arabaya hemen 👍 teşekkür ederim 🙏
Merve Ozgsyhn eğer çift yön istemiyorsanız müthiş bir araba. Benim kızım bizi görmeden gezmiyor o yüzden çift yönlü olarak chrome aldık. Ama sizin bebeğiniz düz gidiyorsa çok güzel araba lietrax 4 🤗
Merve Egeymen ben çok araştırdım özellikle çift yön kullanmak istiyorsan öneririm. Öyle böyle memnun kalmadım. Letgoya koydu biri ben aldıktan sonra çok para verdim bee dedim 🤭
Egeymen Merve evet baktım çok güzel görünüyor ama biraz pahalı, letgo ya bakıyorum şimdi inşallah yakalarım Bi tane ☺️
Ecemtt Egeymen ben pierre cardin travel sistem bebek arabası satıyorum bakmak isterseniz izmir Menderesteyim bende:))