ebruasell Kızlar Altus alicam çamaşır makinem 9 kg aslında bugün aldık 10 kg ama yanlışlıkla 8kg getirmişler bende gelmişken ikisini karşılaştırmak istedim genişlik ve derinlik fazla fark yok gibi geldi sizce değişip geri 10 kg mü alayım 8 kg mu 💗 https://imgyukle.com/i/Cwfh71 https://imgyukle.com/i/CwfgqA
maygirl ebruasell bn alirken hic bir satıcı bana 8 kg onermedi.Boşuna almayin demisti.10 ile 8 arasinda cok fark.değişin bnce kesinlikle.
defnesmam42 ebruasell çok büyük fark vsr arada benim hem yıkama hem kurutma yıkama 10 kurutma 8 o an aradaki farkı çok iyi anlıyorum bit kadar koymam lazım ki kurutma yapsin ya da 6 miydi kurutma 🥲 herneyse ama sadece yıkacaksam Bi sepet yikiayabiliyorum ama kurutma yapacaksan ikiye bölüyorum
Elif1150Ecem ebruasell öncelikle hayırlı olsun size, sanırım makinanın bir üstünü almanızı tavsiye ediliyor, fiyatını öğrenebilir miyiz sakıncası olmazsa,bende düşünüyorum ama hangi marka diye 🙈
Eliffffffff1 ebruasell ben 10 kg almıştım. Çamaşır kururken daha çok alan lazım oluyor. Yada azar azar atıp kurutacaksınız
ebruasell maygirl Allah’tan ki kurulum yapılmadan fark ettim degisecegim çünkü bende mantık olarak dokuz kilodan sekiz kiloya sokup nasıl kurucak illaki bı ikiye bölmek gerekir diye düşünmüştüm
ebruasell defnesmam42 o zaman 10 söylüyorum götürüp degissinler Allah’tan kurulum için gelmeden fark ettim
defnesmam42 ebruasell kesinlikle en güzelini yaparsınız ben anlayana kadar artık hersey için çok geçti
ebruasell Eliffffffff1 10 kg işimi görür mü peki dokuz kiloda tam makine yıkayıp 10 kg da hepsini kurutabilir miyim
Eliffffffff1 ebruasell benim çamaşır 9 kurutma 10 kg. Malesef hepsini kurutmuyor nemli kalıyor. Ben bir tur daha atıyorum. Mesela kızımın çamaşırlarını bir makinede kurutabiliyor daha küçük oldukları için. Özellikle koyu renkli yıkadığımda ikiye bölüyorum çamaşırı
novellaa ebruasell Benim çamaşır makinem 9 kilo kurutma makinem Altus 11 kg. Çamaşır makinem dolu olsa da kurutma makinem hiç full olmadı ama tabi ne kadar büyük olursa o kadar iyi.
ebruasell novellaa peki dokuz kilodan tam kapsite çıkartıp 11 de tamamen tek seferde kurutabiliyor musunuz
yagmurkokusu_ Bir önceki 9 kg du şimdi kullandığım 10 kg ben pek fark göremedim bu konuda. Çamaşır makinesinde de aynı şekilde hatta 9 kg da halı yıkıyordum 10 kg da halı attığımda halay çekiyor utanmasa sofraya oturacak birde 10 aylık makine yani 😆😆