benhande Çocuğu düşünenler burada mı? Arkadaşlar napalım bu konuyu şimdi biz, özellikle bebeğiniz 2 yaşındaysa ve tek başınıza bakıyorsanız, ne yapardınız? Ya da 2. Çocuğu yapanlar bir akıl verebilir mi💜 herkese keyifli pazarlar
emirefemom benhande Oğlum aralık 20’ de 4 yaşında olacak 1 aylık da hamileyim ben de araların da 4.5 sene olacak burda bekleyeyim bakalım ne diyor anneler 😂
aysebb benhande Kızım 2 yaşında. Kendimde 28 yaşımı doldurdum. Kızım 4-4,5yaşına gelince 2. düşünüyorum kısmetse. Bende tek başıma büyüttüm bu arada
hosgeldinbebekk9 benhande oğlum 3,5 yaşında. Seneye kışa planlıyorum inşallah 5 yaş olacak araları . Kreşe başladı iyice alışmış olur çok ard arda olsun istemedim hatta bi dönem hiç istemedim 2.yi😂şuan çok hevesliyim 🌸
minikmisimben hosgeldinbebekk9 ara verdik bizde 6 yaş var aralarında ya sabırsız değilim ilki gibi uyumuyor ağlıyor stresi yaşamıyorum biliyorum ki geçecek. 16 aylık oldu geçen gün artık bebekliği gidecek yavaş yavaş çocukluğa dönecek diye ağladım ahshhs
minikmisimben benhande ben tek başımayım hakkını yemeyeyim düğün olsun misafirlik olsun eşim bakar hep bana vermez nerdeyse evde işim olsun oyalar ama çalışıyor malum o yüzden ben küçükken cesaret edemedim 6 yaş araları var ikisinin memnunum
hosgeldinbebekk9 minikmisimben ne güzel ya maşallah size 🧿 istenilen bi bebek olsun sindire sindire büyüteyim dedim bakalım nasip
benhande minikmisimben aslında tecrübeli halimizle daha kolay olabilir ama hala ilk çocukta neler öğreneceğiz bilmediğimizden cesaret edemiyorum.
Oglusgul benhande Benim ki 3yaşına girmek üzere daha yeni cesaret edebiliyorm bence braz daha bekleyin çünkü bu aralar çok zor oğlum
minikmisimben hosgeldinbebekk9 teşekkür ederim en güzeli öyleymiş gerçekten Rabbim size de nasip etsin 🥰
NisBurKar benhande oğlum 3 yaşında bende gurbetteyim tek büyütüyorum bir niyetlendik geri vaz geçtik 5 yaşına gelsin düşünücez eşimle okula başlar kendi işini görmeye başlar 2. Çocuğuma da vaktim kalsın istiyorum
ipeksiiimom benhande Aslında 27 aylık olunca düşünebilirsiniz çünkü yasınız ikinci çocuk için ideal bence araları da 3 yaş olur
Redpepper benhande çok zor ve nefes almaya bile vaktin olmuyor üstelik ikisiyle de tam anlamıyla ilgilenemiyorsun, bilmiyorum iki çocuk bana fazla geldi
minikmisimben benhande ilki küçükse bence de hiç değilse 3-4 yaşa kadar beklenebilir bence tuvalete alışma süreci vs bitmiş olur
gizem6767 benhande ben düşünüyorum ama şöyle emmeyı bırakınca 1 sene sonra falan 18 aylık şuan emzırmekten çok yoruldum gecelerı delıksız uyumak istiyorum şuan da uyuyorum tabı ama emmeye çok kalkıyor gündüz çok emiyor oturursam hemen meme dıyo ayakta dursam istemiyor 🤣
Marianne benhande ikinciye hamileyim, ikisinin arası 5,5 yaş olacak. Tam ideal yaş, kardeşini bekliyor, şimdilik kıskançlık yok. Abla kafasında geziyor 🫠