zeynesila Kızlarınız kocam da kocam şeklinde babacı mı yoks normal mi ldjdldkd arkadaşımın kızı babasını aşırı kıskanıyor. Bizimki de yavaştan babacı olmaya başladı böyle olur diye korkuyorum😅😂
2prenses1anneee zeynesila kızım benci bensiz aslaaaaa durmaz babası dahi olsa yanında durmaz bana cok bağlı
zeynesila uykusuzanne__ sizden kıskanıyor mu kocama yaklaşma falan diye dkdbdçdn öyle kız çocukları varya sosyal medyada
uykusuzanne__ zeynesila geçen eşim işten geldi sarıldı bana gözlerini dikmiş bize bakıyor sonra geldi vurdu bana no no babam diyor 😆🥹
rowantree Benim kızım öyle bi babacı kiii eşi benzeri yok 😂 Varlığında yokluğunda sadece baba diyor, babası varsa kimseye gitmez o yoksa en iyi seçenek ben oluyorum 😂
gg3848 zeynesila şu an bir yaşında ve şimdilik anneci ama ileride babacı olur diye düşünüyorum çünkü eşim çok düşkün🙈
Kuzularinanasi zeynesila öyle kiskanclik durumu yok.ama babalarina karsi ilgileri sevgileri tabiki bambaska.
3kedili2bebekli zeynesila hayır hiç değil babasını çok sever oynar vakit geçirir ama yine de anneci ilginç bir şekilde
defnesmam42 zeynesila şuan 14 aylık ve anneci babası kıskanıyor dnksjsjs ama ben çok memnunum babasi benimle şakalaşırken bile hemen gelir bana sarılır kıskanır beni korumaya çalışır şuan çok küçük olduğu için de olabilir ya da gerçekten anneci olacak bilmiyorum 🤷♂️
defneduruu zeynesila babalarını görünce beni sallamıyorlar büyk olan onu babası doğurmuş gbi davranıyr🤣