Superisii Yakın arkadaşımın kardeşinin düğünü var akşama, evime 1 saat uzak, gidince de 500 tl takmam gerekir. Çok kararsız kaldım onların bana gelebileceği kardeşim vs yok sizce ne yapayım
Kisirvetursu Superisii içinizden geleni yapın şahsen ben arkadaşımın kardesi için 1 saat yol gitmezdim ben düğün sevmiyorum sevdiğim cok yakınım olması gerek gitmem için
Marianne Superisii samimiyetinize bağlı. Benim düğünüme arkadaşım kardeşiyle gelmişti, mutlu olmuştum baya. Bir de yurtdışından geldi. Samimiyetiniz varsa gitmelisiniz bence.
dnzzynpmom Superisii yani birazcık farklı bir durum şimdi benim arkadaşlarim olsa giderim çünkü arkadaşlarım ile aşırı bağlıyız birbirimize ve ailelerde öyle mesela arkadaşımın kardeşi annem babama anne baba der gelir gider hastalığımizda sağlığımızda hep yanımızda annem babamın hastahane işlerinde biz uzakta olduğumuz için hep yanlarında bız aynı şekilde onun aile anne babasına anne baba deriz çok severiz tabi her insan farklıdır ama böyle bir durum söz konusu olmasaydı gitmezdim bende