Elfbkrcer Bebeğinde meyve emziği veya süzgeci kullanana var mı fileli olan mı yoksa emzik gibi olan mı iyi ?
AselElcin Elfbkrcer file aldım ama hata ettim silikon tavsiye ederim kullanımı daha rahat ve bebekler daha çok seviyor
Kezban_demir90 Elfbkrcer ben silikon olanlarından almıştım iyi ki almışım çook işime yaradı gerçekten çekme tutma refleksleri gelişti ☺️
Elizduru Elfbkrcer bende emzik olanindan aldim bebe bisküvisi bile koyuyorum kizim 5 aylik yavastan birşeyler vermeye basladim mama yerine kilosu geriden geliyordu doktor tavsiyesiyle tabi 🐣🙏
ZeynepinAnnesi19 Fileli alma canım hem bebekler sevmiyor hemde file çok leke tutuyo silikon tavsiye ederim :)
Mavilim55 Kezban_demir90 çok tatlı yiyolar ama oğlum uzundaki meyve bitince biyerlere vuruyor gerideki ucuna gelsin di-ye gülmekten ölüyoruz o hallerine
Ucangarson35 Kızlar merhaba. Biz 4,5 aylık olduk. Ek gıdaya henüz başlamadık. Sadece yoğurt ve çorba sularından tattiriyorum aşina olsun diye. Ek gıdaya başlamadan emzige başlasam meyveye nolur acaba? Sakıncalı mi sizce ek gıdaya geçtikten sonra mı başlamalıyım?
Neslihanysldl Ucangarson35 valla hem sakıncalı mı siye soruyorsunuz hemde çorbaların suyundan tattrıyorum diyorsunuz bu ne yaman çelişki anlayamadım.bebeğinizin yağlı tuzlu salçalı her neyse o çorbanın+yemeğin suyuna ihtiyacı yok.🤦🏻♀️
Ucangarson35 Neslihanysldl oturtup kaşık kaşık vermiyorum ki.. Tatlara aşina olması için parmağımla yalatiyorum. Doktorumuzun onerisiydi.. Lütfen bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim!
Neslihanysldl Ucangarson35 valla doktorunuz yağlı tuzlu, bebeklerin değilde '' biz yetişkinlerin yiyebileceği ' çorbalardan tattırmanızı istiyorsa hiçbir şey demiyorum.👍🏻