hilalturkmenel Dün sabah 9’dan bu sabah 10’a kadar sanırım 8-10 kez kaka yaptı. Bu sabah olan 3 kakası ishal şeklinde. Bir şey mi dokundu anlayamadık genel olarak aynı şeyleri tüketiyor çünkü. 1 hafta kadar bekleyin diyorlar, başına gelen var mı?
hazale966 hilalturkmenel katı şeyler yedirmeyi dene canım. Muz olur, pilav olur, sütlaç da işe yaramıştı bizde🙂
zumraylc hilalturkmenel benım kızımda yakalandı bır hafta sürdü doktor ılac verdı gecmedı çünkü test yaptı temız çıktı
Atlasinannesi_ hilalturkmenel salgın var canım teyzemin kızıda böyleydi bi doktora gözükün geçmiş olsun 💐
hilalturkmenel hazale966 deneyeyim çok teşekkür ederim 🙏🏻 ama önemli bir şey yoktur heralde değil mi ?
hazale966 hilalturkmenel üşütmüş olabilir diye düşünüyorum ama devam ederse muzdan sonra da doktora mutlaka gidin
hilalturkmenel zumraylc şebeke suyunda da bir problem varmış, yeni öğrendik bizde yemekte kullanmıştım ondan da olabilir diye düşündüm, bir bakayım. Çok geçmiş olsun size de
hilalturkmenel Atlasinannesi_ çok teşekkür ederim, salgından mı bilmiyorum buradaki şebeke suyunda problem varmış yemekleri bir kaç kere ordan yaptım şansa, geçmezse götüreyim 🙏🏻