defnoszey Bebeğim 4 ay 19 günlük su vermeli miyim? Siz ne zaman başladınız nasıl başladınız artık vermemek eziyet gibi geliyor.
zencefillikurabiyeadam defnoszey 4.ayda demir ilacını kullanmaya başladığımızda su vermeye de başladım. İlaçtan sonra bir kaşık ver dedi doktor.
dayes defnoszey ek gıdaya başladıktan sonra vermeye başladım, ek gıda sonrası bir iki çay kaşığı olacak şekilde
esm15 defnoszey benim bebeğimde 4 ay 19 günlük geçen hafta su şişesinin kapağına biraz su koyup verdim içer mi sever mi diye çok sevdi bidaha istedi ağladı ama alışır diye vermedim şuan sadece anne sütü suya gerek yok anne sütünün içinde su var diyorlar
defnoszey zencefillikurabiyeadam bende yeni başladım pazartesi doktora götüreceğim genel kontrol için sorarım ona göre veririm o zaman
arwen14 Mama ile beslendiği için veriyorum ve su içmeyi seviyor sanki istiyor gibime geliyor d vitamini damlasindan sonra falan kesin veriyorum
defnoszey arwen14 evet benim bebeğimde istiyor gibi geliyor bana sıvı bir şey içtiğimde elini uzatıyor gözlerini asla ayırmıyor bu yemeklerde falan olmuyor
rab25 3 aylikken doktorumuz vermemiz soyledi cok az az verdim simdi 4 ay 25 gunluk bor sorun yok boyle devam ediyoruz
canmanayvesuyu defnoszey doktor önermediyse ek gıdadan önce su verilmesi önerilmiyor boşuna midesini şişirecek diye