kids1234 Ankaranın musluk suyu içiliyor mu yada yemeklerde kullanıyormusunuz. İnternetten araştırdığım da güvenle içebilirsiniz yazıyordu
ikibaloglanannesi kids1234 Ankaralı birkaç arkadaşıma az önce sordum acı tat geliyor dediler içmesin dediler.
simseklivekalpli kids1234 yemek, çay, meyve yıkama vs kullanıyorum. Çeşme suyuna alışık olmadığımız için biz damacana alıyoruz. Mamak’taki arkadasim içiyordu ama. Gerçi şu ara sular geliyor gidiyor, basınç sorunu vs icecekseniz de şu dönem içmeyin bence
UrbanMom kids1234 içmiyorum diger şeylere kaynamış ılımış şekilde kullanıyorum normal icme olarak hazir su kullanıyorum.
ozlm1234 Bende Mamak’ta oturuyorum çaya ve yemeğe kullanıyorum normal sade su için damacana kullanıyoruz kızıma da öyle veriyorum ama şu sıra sular gidip geliyor ve bazen rengi değişik aktığı için şu sıralar içilmemesi daha iyi. Şu borusu yeni döşendi muhtemelen ondandır
surprizbebe kids1234 ben Ankara’da yaşıyorum kendi memleketimde hep damacana içildiğinden denemedim bile burda. Çay için kullanıyoruz ama çöpü zaman klorlu oluyo bembeyaz akıyo su ya o zaman çaya bile kullanmam. Yıkanmak bile istemiyorum o suyla. Sinir bozucu
surprizbebe kids1234 ben Ankara’da yaşıyorum kendi memleketimde hep damacana içildiğinden denemedim bile burda. Çay için kullanıyoruz ama çöpü zaman klorlu oluyo bembeyaz akıyo su ya o zaman çaya bile kullanmam. Yıkanmak bile istemiyorum o suyla. Sinir bozucu
burcokovski Hayır yaklasık yirmi yirmi iki senedir doğru düzgün musluktan içen bir tanıdığım yok içenlerde yazın mutlaka hastalanır kids1234
dygskerem kids1234 içiliyor niye içilmesin bazı bölgelerde su kesintisi olduğu icin şu dönem içilmemeli rengi değişik akar ama içilebilir yani
irosiva kids1234 ben hiç içmem çaya yemeğe kullanırım kaynadığı için ama içmeye arıtma kullanıyorum musluk suyu kokuyo