-sevimlipolyanna- Üç gündür memesiz ve desteksiz yatırmaya çalışıyorum tımarhaneye girmeme az kaldı bunu nasıl başarıyorsunuz ben çok sabırsızım o yüzden psikolojimende zihnen de bedenen de perişan oldum 1 saati geçti uyutamıyprum ben nerede yanlış yapıyorum
aslananne27 -sevimlipolyanna- sallayarak 3 yasındaki oğlum da öyle büyüdü 2 yasına gelince kendisi desteksız uyudu sallanmak istenmedi
hepoyleolurzaten___ -sevimlipolyanna- sallanıyor ama uykuya direniyor yarım saat sonra tekrar deniyorum uyumazsa ki uyumuyor uykusuzluktan perişan olsa bile
esraalic aslananne27 2 yaşına gelince hiç uyandı mı geceleri yoksa sabaha kadar uyudu mu benimde 16 aylık kızım varda emiyor ama sabaha kadar uyusa bir diye bekliyorum
-sevimlipolyanna- elifozkan 2 senedir sadece memeyle uyuyor başka hiçbir yöntemle uyutmadım şimdi memeyi bıraktığımıx gibi sanki dünya başıma yıkıldı
alparslan38 -sevimlipolyanna- bence aynı anda hem memeyi hem destek uyutmayi kesmeyin kucağınızda gezdirerk uyutabilirsiniz önce memeyle uyumayı unutsun sonra desteksiz uyutmaya geçersiniz
-sevimlipolyanna- alparslan38 Sallamaya çalışıyorum, kucağıma alıyorum ortalığı yıkıyor mecbur pış pış açıp sırtını okşayarak yatırmaya çalışıyorum ama aşırı zorlanıyorum ömrümün en zor dönemini yaşıyormuş gibi hissediyorumm 😭😭
-sevimlipolyanna- elifozkan kademeli çok denedik başarılı olamadık bende çok isterdim o şekilde bırakmayı ama oğlum resmen dudak tiryakisiydi baktık önüne geçemiyoruz bi an da bırakmak zorunda kaldık
esraalic -sevimlipolyanna- emziriyorum beşiğine koyuyorum sallıyorum öncesinde de ayağımda sallardım maalesef
aslananne27 esraalic uyanmadı hiç canım gece beslenmesini de kendisi kesti hatta ben vermeden yanaydım kilo alsın diye 😃ama istemedi hem sallanmayı hem gece beslenmesini kendisi kesti uyanmazdı o yasta hiç hastalık vs hariç tabi
alihamzahlas -sevimlipolyanna- emiyor dalar gibi oluyor ayağıma alıyorum sallıyorum kendi yerlere atıyor tekrar emzir tekrar ayağa koy tekrar tekrar bu şekilde 1 saat uğraştığım oluyor
alihamzahlas yagizaliiii bende şu an uğraşıyorum valla. Memede dalıyor indirdiğim gibi çığlık kıyamet kopuyor
smnbr -sevimlipolyanna- Beşiğine koyuyorum. Ninni açıyorum yanındaki yatağa yatıyorum. Uyuyo Emzik de bıraktım bir haftadır İnş böyle devam eder