manolya89 45 günlük bebeğimin sürekli gözleri çapaklanıyor nerdeyse her saat siliyorum çok sık olmaya başladı neden olur acaba normal dediler ama bu kadar sık olmuyordu sarı sarı birikiyor göz pınarında
1yeniannee manolya89 benim bebeğim de 20 günlük aynı şekilde gözleri Çapaklanıyor doktorumuz göz damlası verdi kullanmaya başladık faydasını gördük Çapaklanma azalmaya başladı
merimeri35 manolya89 benim yenidoğandan itibaren vardı bir ay nerdeyse damla kullandım kaynamış ılımış suyla sürekli temizledim göz pınarlarına masaj yaptım yeni yeni düzeldi artık olmuyor çok şükür
pamukeremm manolya89 bizde de vardı doğduğundan 1 yafta sonra başladı, göz yaşı tıkanıklığı ve kanallari dar olduğu , tam gelisemediği için öyle oluyor dediler, ılık su ve temiz bir bezle silin, göz pınarına masaj yapın, benim 55 gunlukken geçti
pamukeremm manolya89 doktora da götürdüm göz muayenesi yaptı bir sorun görmedi geçmezse 1 yil içinde ameliyat ederiz dedi çok şükür geçti ama dediklerimi söyledi yap diye
birhemsireanne Gözyaşı kanal tıkanıklığından olabilir göz pınarına parmağınızla bastırarak masaj yapın, bizim doktorumuz 10×10 şeklinde masaj önerdi
AlpSol manolya89 YouTube’dan göz yaşı kanalı tıkanıklığı için masaj yazarak bebeğinizin gözüne masaj yapmanız lazım, ben bu şekilde kurtuldum Yoksa kaç kere doktora götürdüm hiç fayda olmadı
manolya89 AlpSol teşekkür ederim deneyeceğim göz doktorumuza sorduk o bi damla önerdi onu da alıp kullanırım
Meri-Mel manolya89 Göz yaşı tıkanıklığı olabiliyor bebeklerde mutlaka doktor komtrolu olup , damla alıp masaj yapmaniz öneriliyor geçmiş olsun.
yanissa manolya89 göz damlası serumla silme ve göz masajı uyguladım üç günde geçti şükür gazlı bezle silme yapın içten dışa doğru bir kere sürdüğünüz bezi bir daha sürmeyin
manolya89 yanissa göz doktoruna sorduk muayeneye gitmedik moxai damla kullanabilirsiniz demiş ama internetten baktığımda 2 yaş altı kullanılmaz diyor bilemedim napıcağımı