Mlkkrm Kızlar robot süpürge almak istiyorum ama cok kararsızım almalımıyım gereksızmı hangi matka en iyisi 🙏
[silindi] Mlkkrm Şuan oğlumu uyuturken içerde temizlik yapıyor😅 bebekli evin olmazsa olmazı benim için oynamayı da seviyorlar bebeler😅 Roborock kullanıyorum bende
Denizoglan Mlkkrm evinde normal kalın halı kullanıyorsan çok işini görür ama ben ince halı kullanıyorum halıları topluyor süpüremiyor ben süpürüyorum o yatıyor
Niyesordunbucevabi Mlkkrm Gereksiz değil bence hamile ve küçük çocuklu anneler için en büyük icatlardan biri
yagmurkokusu_ Denizoglan bence sizin robotunuz işlevsiz çocuğun odasında ki incecik halı gayette iyi süpürüyor asıl kalın halı da fazla yoruluyor.
maygirl Denizoglan bnce incede daha guzel supuruyor..kalın halılarimdada sorun yasamiyorum ama incede dediginiz gbi biseyde olmuyor yani..marka be modelden farkediyordur bence bu.
Pamukhanim_ Mlkkrm benim elim kolum resmen bozuldu 1 ay yoktu napacağımı şaşırdım ben xiomi kullanıyorum ama bir daha alacak olsam roborock alırdım
reyhan321 Mükemmel bir icat, kesinlikle iş görüyor. Roborock Qrevo L bende olan, çöpünü kendi boşaltır siler süpürür paspaslarını kendi yıkar kurutur yüksek emiş gücüne sahip 10000 Pascal, ince kalın halı farketmiyor.
lovelybabyman reyhan321 reyhan321 bende de haznesini kendi boşaltan silme süpürme özellikli var ama asla kullanamıyorum haznesine boşaltmadı hiç nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz
reyhan321 lovelybabyman merhaba, uygulamasında isterseniz “toz hanesini boşalt” diye bir seçenek var manuel olarak siz müdahale edebiliyorsunuz, ancak her süpürme sonrası siz birşey yapmadan otomatik olarak kendisi boşaltması lazım.
lovelybabyman reyhan321 aynen sesi çıkarıyor boşaltır gibi ama boşaltmıyor uygulamadan kendim de yaptım ama olmadı maalesef servisi de yaşadığım şehirde yok acaba takılırken mi eksik bir şey yaptık
urasmom6 Mlkkrm hayat kurtarıcı resmen iyi ki almışım diyorum Roborock q8 max pro Plus aldım memnunum
3oglanannesi Mlkkrm hayatta en gerekli şeylerden biri robot supurge.digeri kurutucu..siz ortalığı toparlayip mutfaga geçiyorsunuz robot supuruyor kolaylık yani..hergun robot supursun sizde hafta da bir dip köşe halıları kaldırıp normal supurgeyle süpurup temizleyin..marka özelliklerine bakin
acemianne___ Mlkkrm kesinlikle almalısınız hayatımda yaptığım en doğru şey , bendeki Roborock sonic 8 çok memnunum