tazeanne98 Kızım 19 aylık 1. Katta oturuyoruz doğal olarak üstten takırtı geliyor koşma sesi geliyor ama kızım bu seslerden cidden korkuyor duyar duymaz koşarak bana sarılıyor🤦♀️ sizdede oluyor mu bu normal mi hanımlar yaa
sengul34 tazeanne98 Benm oğlumda öyleydi üst kata cikartm bak burdan ses geliyor abeler koşuyor falan birakti korkmayi
aselkussum tazeanne98 benim kızımda aynı ya her sesten korkar koşa koşa gelir sarılır bazende korkar açıklama bekler benden anlatırım geçer gider bazen bı bakıyorum tepki yok ama çoğu zaman korkuyo
tazeanne98 sengul34 hiç anlayacağını sanmıyotum sadece üstten gelen sese değil kombiden gelen uğultuya da yapıyor bak burdan geliyor diye de gösterdim üstelik
tazeanne98 dgltkn hayır olmadı aslında ama en küçük şeyden korkan huylu bi çocuk böceklerden falan da korkuyor
tazeanne98 sengul34 bikaç kez korkmuştum ama o kadar çok değil. Geçenlerde böceğe bakarken üstüne uçup konmuş sanırım o da etkiledi onu bayağı
sengul34 tazeanne98 hamileyken Ülkersiz ister istemez çocuk da ürküyor annem o şekilde söylemişti bilemeyeceğim ama zamanla geçer