anneplus Merhaba arkadaşlar bebeğim 1 ay 12 günlük bugün d vitamini verirken yanlışlıkla 9 damla verdim ocean kullanıyorum fazla vermede kalp krizi böbrek hasarı yazıyor çok korkuyorum 3 4 gündür vermiyordum demir ilacını bebeğime bişey olur mu acaba
anneplus Sizden-biri yok bana 15. Günden itibaren başlayacağımı söylediler etrafımdaki arkadaşlarım da aynı şekilde 15. Gündem itibaren başladılar
organikirmik anneplus tahmin ettim 🫶🏿 birkaç gün vermemişsiniz isterseniz 1-2 gün daha vermeyin vücudu dengelesin dozu sorun olacağını sanmıyorum. Fıs vermek daha kolay bu arada içinden çıkan aparatla
seda2852 @anneplus benim oğlum 4 aylık 4 ya da 5 gündür veriyorum siz d vitamini ile karıştırmış olabilir misiniz
sarikavun anneplus oncelikle demir mi d vit ona bi karar verin. D vit fazlasi zararli evet overdoz olusturur ama bi kereden de bisi olmaz sikkat edin doktoruyla iletisime gecin. Demir ilacini da zaten 4. Ayda baslarlar kiloya gore
sarikavun anneplus bir d vitaminini duzenli vermeniz gerekmekte. İki eger dozu kacirdiysaniz ki 9 damla cok geldi bana nirmalde ne veriyodunuz vb ilemem ama dozu kacirdiysaniz mutlaka doktoruyla iletisime gecin. Dikkat etmeniz gereken seyleri soyleyebilir