agrts Kızlar bebeğim nerdeyse 2 aylık bi anda hırıltısı başladı zor nefes alıyor. Az öncede pembe kustu nedeni ne olabilir bilenler yazsın nolur çok korkuyorum napıcam bilemedim burnunu temizledim serum fizyolojikle iki kez bişey gelmedi
Maran-21 agrts aspiratörle çektiniz mi belki tahriş ettiniz kanadı bilmiyorum ama pembe kusma iyi bişey olmaz bebeğin burnundan ya boğazından gelmiş o bence Bebeğinizi gözlemleyin huzursuzsa emmiyorsa çocuk doktoruna götürün geçmiş olsun
[silindi] agrts öncede pembe kustu nedeni ne olabilir bilenler yazsın Sütünüz ile alakalı olabilir belki meme ucunda yara vs var mı kanlı baksınlar bi ihmal etmeyin
alim6 Bilgim yok ama zor nefes alıyorsa bi acile götürün pembe kusma neden olur bılemıyorum ama emzırıyorsanız en son ne yedinizz süttenmi geçti acaba aklıma baska bısey gelmıyor veya calpol verdınızmı onumu kustu
agrts Maran-21 hırıltılı uyandı burnu tıkalı sandım serum fizyolojik verip aspiratörle çektim. Devam edince temizleyemedim sandım bikaç dakika sonra yine çektim aynı şekilde. Sonra açık pembemsi kustu iki kere. Ama keyfi yerinde emmedede sıkıntı yok.
Maran-21 agrts tahriş olmuştur o aspiratörü önermiyorlar sürekli kızım kötü olmasına rağmen günde 2 defa dedi doktor