meah Mrb kızlar ben agustos ayının parasını gec cektim eylül ayının sonunda cektim eylül ayının parasıda hala yatmadı bana bankaya gittim söyledim neden böyle olmuş bilmiyoruz bu durumda kartta veremem bir dahaki yatınca tekrar gel dedi eylül ayını veya gec alan birileri var mı
hmya2125 meah bende ağustos bir de doğum yaptım ama eylül ayı yatmış gözüküyor e devlette acaba ağustos ayını ödemicekler mi? Ben bankaya daha gitmedim
symbykn meah Doğduğu ay hemen yatmıyor, haziranda doğum yaptım ağustos da ödeme yapıldı 2 aylık birden aldım. Eylül ayınkini de dün almaya gittim, burdan verilmeyeceğini artık karttan çekip alacağımı söylediler kart verdiler ama henüz cekemedim
Masalbebee hmya2125 doğduğu ayınki yatmıyor bende ağustos 11 de doğum yaptım eylül ayı ödendi 1 ayı dolduğu için eylülde eylülü yatırıyor ağustos doğum ayı oluyor ayını doldurunca parası yatıyormuş
yanissa Masalbebee ben 19 ağustosta başvuru yapmıştım onaylandı yazıyor ama ödeme çıkmıyor tek seferlik benim ki nerden takip ediyorsunuz ödeme olunca mesaj mı geliyor acaba
Caglarege03 aybukoz bende kart aldım ama paranın yattığını bakmak için hesap falan açtınız mi, yoksa her seferinde ATM’den mi kontrol edeceğiz bilginiz var mı
Masalbebee hmya2125 evet veriyorlar bi kaçtane kağıt imzalıyorsunuz kartı aldığınız gün para yatmaya bilir ertesi gün yattı bizim paramız karta o gün çektik
Masalbebee yanissa evet mesaj geliyor ashb den ondan öncede onaylandı yazan yere girin orda ödeme tarihi de yazıyor paranın yatırırldığına ordan bakabilirsiniz bi kaç gün sonra mesajı geliyor
aybukoz Caglarege03 ay sonu yattığı içim genelde 30unda falan çekiyorum ben bi de mesaj geliyor bana yattıktan sonra
sinem1425 Bende Eylül 25 de doğum yaptım başvuru onaylandı Ekim 25 den sonra yatıyo dedi 144 aradım banka kartı mı veriyor hep ATM den mi çekilecek iki üç aylık almasak toplu alınıyor mu