Semnbak Çocuk için doğum yardımı başvurusu yapmıştım 4 aylık bugün bankaya gittim kart verdiler gün içinde yatar dediler sadece 1.500 lira yatmış konu hakkında bilgisi olan var mı
elifimmm123 Semnbak şey banada kart verdiler de çekemedim siz nasıl çektiniz acaba şifre gelecek dediler gelmedi 5 gün oldu
TalentedMom Semnbak 5 yaşına kadar 1,500 Yatacak ben gittim gözükmüyor dedi para 144 de yattı dedi anlamadım
Barlasduha elifimmm123 sifre yazım karttaki bilgileri yazdınız mı kağıt vermediler mi buraya gönderin SMS diye
Semnbak elifimmm123 bana direk şifre verdi kağıda yazıp bunu değiştirin dedi bankadan cıkınca bankamatikten değiştirdik
mahinur501_ elifimmm123 büyük harflerle ŞİFRE YAZİP BOŞLUK BİRAKİN KART ÜZERİNDEKİ NUMARANİN SON 6 HANESİ BOSLUK BİAKİN KARTİN ARKA YÜZÜNDEKİ SON İKİ HANE YAZİP 3404 E MESAJ ATİN SİNRA YÖNLENDİRME MESAJİ GELİYOR
Barlasduha elifimmm123 SIFRE yazıp bir boşluk bırakıp kartınızın son 6 hanesini yazıp bir boşluk bırakıp kartın arka yüzünde bulunan cvv cvv2 numarasının ilk 2 hanesini yazıp 3404 ’e SMS gönderin
elifimmm123 Barlasduha üç tane çizgi var sol köşede orada foto yükle var oraya girin fotoğrafı kopyala yapıştır yapacaksınız yönlendiriyor sizi zaten
2prenses1anneee Barlasduha ya bende aynı şifte die mesaj attım ama bana hep şey diyor sms güvenlik kontrol listesinde yer almaktasnz vs vs şifre vermiyor
Barlasduha elifimmm123 ATM ye gideceksiniz bana Özel di sanırım o seçeneğe girin mevcut şifre gelen şifre sonra zaten siz belirliyorsunuz 1 hafta içinde yapmanız lazım
Barlasduha elifimmm123 benimde 2 Ci ayda 1500 ama bu ay halen alamadım bugün gittik hatta yatmamış dediler
Barlasduha elifimmm123 Mayıs 22 doğum yaptım 3 kere aldım Eylül daha yatmamış 26 gösteriyor uygulama ama bugün gittim yok
hmya2125 Barlasduha doğum yaptığınız ay içinde ödeme aldınız mı acaba. Ben ağustos 1 de doğum yaptım e devlette sadece eylül ayı yatmış gözüküyor