muazze Prenseslinam ben philps kullaniyorum cok memnunum kiwiyi kuzenim almisti a101den en son kullaniyodu
piyanistbanabirak Prenseslinam ben kullanıyorum kiwi güzel beğendim faydasını da gördüm kollarım bacaklarım koltuk altı bitti gbi tek tük çıkıyor ona da düzensiz yapmama rağmen ama bikini bölgesini daha tam denemedim
Prenseslinam muazze philips falan pahali o parayla suan güzellik merkezine gidilir o yüzden uygun fiyatli birsey arayisındayım
muazze muazze uygun fiyatluda hic binise yaramiyo inan.ben daha once lazare gitmistim gitmeden direk makinesini alsaymisim dedim
piyanistbanabirak ayaz9 evet düzensiz kullandığım halde çok faydasını gördüm tek tük çıkıyor bacak kol koltuk altında göbekte bikini bölgesinde tam denemedim açıkçası
ayaz9 piyanistbanabirak çok iyi ya ben önce bi güzellik merkezinde yaptırdım 8 seans lazer ama doğumdan sonra tekrar çıktı şuan da tekrar gidip dünya para dökmek istemiyorum nasılsa tekrar çıkacak ömürlük evde kullanayım diye düşünüyorum
ilkaay0 Prenseslinam kardeşim Kiwi kullanıyor memnun. Bende yasomi marka kullanıyorum memnunum azalma var