Gokturkmom Bir hafta sonra 10 aylık oluyor ,ağzına götürmeyi biliyor ama sadece silikon ucu ısırıyor nasıl alışacak 🥲
KendiEvimdeDeplasmandayim Gokturkmom ben geçen gün başka pipeti elimle suyun akışını kesip ağzına götürdüm ve suyu saldım öyle öğrendi ama sonraki sefere yine unuttu sık sık hatırlatmak lazım sanırım 😂
denizalismom Gokturkmom kendiliğinden öğreniyorlar aşkım . Ama sen karşısında dene önce . Normal pipetle dene önce çekince bişey geldiğini anlasın
Atlasinannesi_ Gokturkmom meyve suyunu elinizle sıkın ağzı pipetteyken zaten ordan gelince kendi çekmeye başlıyo artık ☺️
Mnli Gokturkmom bu suluğun aynısı mı büyük modeli mi eğer görseldekinin aynısı ise çekişi zor bunun hatta türkiyede bulamadım ben kaldırmışlar bu +6 olan çekişi zor olma sebebi de birden boğazına kaçmasın diye +12 olanla karşılaştırırsanız anlayacaksınız çekişi zor olduğu için yapamıyor olabilir
Gokturkmom KendiEvimdeDeplasmandayim Denedim anlıyor ama yapmıyor bence 😁bizde işe yaramadı bu taktik
damla0208 Bence bir yöntemi yok çocuk kendiliğinden keşfediyor. Benimki de ısırıyordu başlarda sonra birden çekmeye başladı. Çocuğum emzik ve biberon emen bir çocuk değil bu arada. Pipetle alıştırma yöntemi vardı onu da denedim ama işe yaramamıştı.
Tatlican Gokturkmom Ben pipet agzındayken burnunu hafif tıkadım agzından nefes aldı ve içmiş oldu. Ama tehlikeli olurmu bilgim yok. Ben denedim birşey olmadı da .
Nurci Gokturkmom çekse de çekmesede eline verin oynayarak öğrenir birde pipeti çıkarın bir ucundan çekip elinizle kapatın diğer ucu bebeğinizin ağzına verin refleks olarak çekecektir büyük oğlunda öyle yapmıştım iki oğluma da bu sulupu kullandım çok memnunum
Deletedmom_216 Gokturkmom bi pipwt yontemi var ben ilk onla denedim o sekilde iendi sulugundan normal pipetten su icti deneyebilirsiniz cogu bebekte ise yariyor
Nanem123 Gokturkmom önce bebek suluğuyla başlayın daha sonra bu suluğu rahatça kullandığını göreceksiniz
Mnli Gokturkmom deneyin siz çekmeyi ne demek istediğimi anlayacaksınız ben de ilk çocuğumda bunu kullandım ikincide bulamadım diğer boyu aldım o baya çekince çok geliyor bunda çok az geliyor su çocuk ondan yapamıyor olabilir
Nurci Gokturkmom evet büyük oğlum 6 yaşında ilk bunu aldım kullandım küçük oğlum 1 yaşında yine aynı suluğu aldım onu kullanıyorum 7-8 aylıkken aldım içmek istemedi verdim eline arada ısırdı attı falan birkaç güne çekmeyi öğrendi
ngold Gokturkmom ben sadece suluğu aldım elime karşısına geçip abartı bi şekilde içtim aaa su geldi falan diye sevindim hemen kendisi de yapmak istedi ve yaptıda 😅
ngold Gokturkmom 8.5aylıktı munckinle denedim ondan cekmek çok daha zor onu içince bunun aynısı da var onu da içmeye basladı ben bu suluğu genelde meyve suyu ayran kefir için kullanıyorum