Gzdzeynep hazale966 çocuklar için fotoğraf makineleri var eğer çocukta yoksa çok güzel bir hediye ben kendi kızıma 4 yaş doğum ğününde almıştım. Bir de bu sene ana okulundaki arkadaşına da aldık aynısından beğendiler.
mamylatte Bence okulla alakalı bir şey olabilir kitap seti Ya da böyle not defteri kalem silgi vs set şeklinde karakterli felan şeyler var olabilir diye düşünüyorum okul hevesi vardır şimdi sevinir bence
mamylatte simseklivekalpli yakın zamand abiz birinci sınıf bir çocuğa almıştık baya sevindi Ordan aklıma geldi 😂😂
hazale966 simseklivekalpli kız cocugu çogu seyide var fazlası var eksiği yoktur yani. Farklı bişey olsun istedim ama bende bulamadım😔
mamylatte hazale966 Hım evet o zaman kız çocuğu ise kıyafet olabilir önümüz kış bu kışlık yakalı çocuk tatlı elbiseler var
hazale966 bencorapkadiniyim_ geçen sene almıstık begenmedi legoda her cocuga hitap etmiyormuş riskli oluyor
Orenda_ hazale966 Sevdiği birşeyi, kumandalı bir oyuncak olabilir,okuma kitapları,kıyafet, ayakkabı olabilir
Yagmursonrasitoprakkokusu hazale966 güzel bi saat olabilir, sevdiği renkte vs. Veya çanta olabilir, toka seti olabilir. Alt üst eşofman takımı tarzında bişey olabilir. Aklıma bunlar geldi