tuayyo Kızlar bugün doktora gittik bebeğim 5 aylık gelişimi iyi olduğu için doktor ek gıdaya başlayabilirsiniz dedi . Yoğurtla başlamayı düşünüyorum 3 gün kuralı ile daha sonrasında sebzeler falan kahvaltı menülerine ne zaman geçilir ki
onceuponatime_ tuayyo bende 5 aylık başladım tadımların hepsi bitince sanırım geçilebilir,henüz bitirmedik biz tadımları.3 gün kuralını sadece yoğurtta uyguladım ben sebze ve meyvelerde 3 gün yapmana gerek yok dedi doktorumuz
onceuponatime_ tuayyo aslında sürmüyor tek gün deneyince ama bi verdiğimi 2-3 gün sonra tekrar veriyorum önce yoğurtla başladım sonra kabak havuç patates elma verdim sırasıyla şeftali armut üzüm balkabağı olarak devam edicem 6.ayına girince yumurta sarısı ve peynir denetmeyi düşünüyorum şu an 5.5 aylık tam
tuayyo onceuponatime_ tadımdık olarak veriyorsunuz değil mi yani sadece bir kaşık olarak yoksa o reddene kadar mı
onceuponatime_ tuayyo evet ilk denemede 1-2 çay kaşığı veriyorum mesela kabak 3-4 gün arayla yedirdim ilkinde 1 çay kaşığı vermiştim sonrasında 1 tatlı kaşığı falan verdim meyveleri haşlıyorum sonra püre haline getiriyorum hem sebzelere hem meyvelere 3-4 damla zeytinyağı koyuyorum kabız olmaması için
tuayyo onceuponatime_ tamam canım bende öyle yapayım süre geçtikçe bende alışırm bu sürece bilmeyince insanın kafası çok karışıyor ya
onceuponatime_ tuayyo evet yeni bir sürece girmek zor oluyor etrafta da çok bilgi var herkes farklı bir şey söylüyor ben böyle ilerliyorum herkes kendi yolunu oluşturur elbet kolaylıklar diliyorum 🙏🏻